ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Σε αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να ποτέ να δώσεις δεύτερη ευκαιρία



Δεν αποτελεί καμία έκπληξη, κάποια στιγμή, αφότου χωρίσεις με έναν Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, να εμφανιστεί στο κατώφλι σου ή να σου στείλει ένα μήνυμα, ζητώντας σου να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.

Ανεξάρτητα από το αν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα, καλό θα ήταν να μην πεις αμέσως «ναι, δέχομαι», πριν διαβάσεις παρακάτω κάπως από ποιες συνθήκες ή για ποιο λόγο γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός άντρα του ζωδιακού, που ανήκει στα ζώδια του Αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ πρόκειται για καλλιτέχνη. Θα κόψει, θα ράψει, θα σου πει ό, τι θες να ακούσεις, θα αρχίσεις κι εσύ να πιστεύεις ότι είσαι το Νο1 στη λίστα του και θα φουσκώνεις σαν παγώνι. Ποια Καίτη, Μαρία, Πόπη; Καμία δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά σου λέμε. Λέγε-λέγε ήδη θα έχει μπει στο σπίτι σου και στη ζωή σου και δεν θα το πάρεις καν χαμπάρι. Το μόνο που δε θα αναφέρει είναι οι λέξεις «δέσμευση» και «μόνιμο».

Συμπέρασμα: Έπρεπε να μην είχες καν παρτίδες μαζί του. Αφού τον άφησες να σου μιλήσει, το ‘χασες το παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ

Το να αποφάσισε να σε χωρίσει μάλλον δύσκολο, εκτός και αν είχε βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου κι είχε στρωμένο το έδαφος, οπότε η μόνη περίπτωση να ξαναγυρίσει είναι να μην του βγήκε καλό το καινούργιο μοντέλο και προκειμένου να μείνει μόνος, το ξανασκέφτηκε. Θα είναι συζητήσιμος, θα πάρει και φταίξιμο πάνω του, αν και θα σου πετάξει ότι εσύ τον ώθησες να φύγει γιατί είχες πολύ εγωισμό, όλο το δικό σου ήθελες να περνάει και δεν σας έβλεπες σαν ένα και άλλα τέτοια.

Συμπέρασμα: Ή θα παντρευτείτε λίαν συντόμως ή θα ξαναχωρίσετε οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλέ είναι αλλού ήδη! Μην περιμένεις να γυρίσει. Εκτός κι αν δεν βρήκε κανέναν να πρήζει με τις θεωρίες του 4 η ώρα το ξημέρωμα, να καταλαβαίνει τις ανησυχίες του και να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του στο μουγκό, μόνο με το πνεύμα. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση να σου χτυπήσει την πόρτα ό, τι ώρα και να ‘ναι και να σου πει ότι δεν μπορεί χωρίς εσένα. Δεν θα σου πει ότι άλλαξε, γιατί ψεύτης δεν είναι, απλά θα σε πείσει να αποδεχτείς τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα, άλλωστε ούτε κι εσύ είσαι συνηθισμένος άνθρωπος.

Συμπέρασμα: Αν έχεις πάρει την απόφαση ότι όλα τα πρακτικά ζητήματα και δουλειές θα περνούν από τα χεράκια σου, τότε η επανασύνδεση θα πετύχει!

in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου