ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ανδρέας Πάτσης στον Starfm 933: "Τα Γρεβενά είναι στο κέντρο της κεντρικής εξουσίας, δεν είναι τυχαίο που και άλλοι Υπουργοί έρχονται την Παρασκευή στα Γρεβενά" ... (audio)"

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ...

Συνέντευξη του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, παραχώρησε σήμερα Τετάρτη

(7-7-21) αναφερόμενος σε όλες τις τελευταίες επαφές που είχε στην Αθήνα με υπουργούς αλλά και στελέχη του Κυβερνητικού επιτελείου για κρίσιμα ζητήματα του Νομού:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

«Σήμερα 7 Ιουλίου η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη γιορτάζει μαζί με το όνομα του Προέδρου μας και την τεράστια επιτυχία της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας που κέρδισε αυτά τα δύσκολα δυο χρόνια.

Ότι καταφέραμε για τους πολίτες της χώρας είναι για μας διπλή επιτυχία διότι το καταφέραμε εν μέσω μιας κρίσης παγκόσμιας πανδημίας. Καταφέραμε λοιπόν να
διαχειριστούμε τα ακατόρθωτα και αυτό με πολλή δουλειά, μεθοδικότητα αλλά και στρατηγική πολιτική η οποία μας έβγαλε από το τούνελ της αβεβαιότητας και της
ανασφάλειας της προηγούμενης πενταετίας και η επιτυχία μας είναι η Εμπιστοσύνη του κόσμου και η αξιοπιστία στο έργο μας.

Σε ότι αφορά την ΠΕ Γρεβενών τον τόπο καταγωγής μου, είμαι περήφανος διότι ακόμα και εγώ ο ίδιος όταν κάνω τον απολογισμό των δυο ετών κυβερνητικού έργου ρωτάω τους συνεργάτες μου αν θυμάμαι καλά, ότι όλα αυτά που έγιναν για τα Γρεβενά χώρεσαν στα δυο χρόνια ή δουλεύαμε και πριν εκλεγώ. Όσο αστείο κι αν φαίνεται καμιά φορά χάνω το χρόνο σε σχέση με το μέγεθος των έργων που καταφέραμε με την βοήθεια των Υπουργών και Υφυπουργών Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα το επιτελείο των συνεργατών μου από την πρώτη μέρα είναι δίπλα σε εμένα για μένα και για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά . Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή και η προθυμία αλλά και όρεξη για όλο τον κόσμο είναι σαν μια ανοιχτή αγκαλιά όπως ακριβώς τους ζήτησα. Για κάθε θέμα που απασχολεί τους συνανθρώπους μας πρέπει να το κάνουμε δικό μας θέμα, από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο. Δοξάζω το Θεό που μας κράτησε όλους υγιείς και δημιουργικούς να συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη, τώρα πλέον με περισσότερα εφόδια εμπειρίας, καθώς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά εργαζόμενος και εργοδότης 30 χρόνια στην αγορά εργασίας».

Ο Βουλευτής ρωτήθηκε για τις συναντήσεις γενικότερα αλλά και αυτές που είχε το τελευταίο διάστημα σε Υπουργεία αρμόδια για τα φλέγοντα θέματα των Γρεβενών, επίσης και για την άψογη συνεργασία που έχει με τους Δημάρχους της Περιφερειακής ενότητας κύριο Δασταμάνη Γεώργιο Δήμαρχο Γρεβενών και κύριο Δημήτρη Κορδίλα Δήμαρχο Δεσκάτης.

Τόνισε ότι με την καλή συνεργασία η οποία έχει ως στόχο το καλό του τόπου και των πολιτών των Γρεβενών μόνο επιτυχία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και αυτό το
εισπράττουν πλέον από κάθε πλευρά. Επίσης ανακοίνωσε έργα οδοποιίας μετά την επίσκεψη που είχε στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Γιάννη
Κεφαλλογιάνη και για τους δυο Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης αλλά και την επιτέλους μεγάλη επιτυχία και αίτημα των πολιτών των Γρεβενών, αξιοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά, σύμφωνα με την δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κύριου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Φυσικά ενημέρωσε για τις δυο επισκέψεις που θα γίνουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου