ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: "Συμφωνούμε με τον Δήμο Γρεβενών (101%), για τον ολυμπιονίκη μας, ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ" ..



Μετά από 2,5 περίπου χρόνια, έχοντας ζωγραφίσει τους τοίχους του ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στα χρώματα του ΠΑΟΚ μας και δεχόμενοι πόλεμο από πολλές μεριές για την κίνηση αυτή, ήρθε η ώρα να παραχωρήσουμε αυτό το κομμάτι στον δήμο για να τιμήσει όπως πρέπει τον ολυμπιονίκη μας, ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ. 


Σαν κίνηση, μας βρίσκει σύμφωνους 101% μιας και μας ζητήθηκε από τον υπεύθυνο του δήμου, η γνώμη και συγκατάθεση μας στο όλο εγχείρημα και με χαρά, για το δικό μας παιδί, δεχθήκαμε να σβηστούν οι τοίχοι και να γίνει κάτι που να έχει σχέση με τον χρυσό μας συντοπίτη. 

 Υ.Γ. Όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως απο το 2017 και μετά, ο πόλεμος που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται το club, από δίποδα κομπλεξικά ανθρωπάκια, γλίτσες του 20€, που πουλάνε τα πάντα και γλείφουν κατουρημένες ποδιές και προύχοντες της κοινωνίας μας είναι συνεχόμενος….ήρθε επιτέλους η ώρα να τους δώσουμε εμείς οι ίδιοι την χαρά, πως οι τοίχοι θα σταματήσουν να γράφουν την λέξη που τους έχει βιάσει όνειρα και σώματα, και να τους υποσχεθούμε πως έρχονται χειρότερες μέρες και νύχτες για τα μάτια τους λόγω ΠΑΟΚ.

 Υ.Γ. 4 ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ …. και στα ΓΡΕΒΕΝΑ άλλος σύνδεσμος ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου