ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Εφυγε για πάντα ο Απόστολος (Τόλης) Τζιουβάρας στα 50!

 
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Γρεβενών, αφού έφυγε εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, και ενεργό μέλος, της πρώτης θητείας του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, Απόστολος (Τόλης) Τζιουβάρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έφτασαν τα πρώτα λεπτά στον ΑΕΤΟ, γύρω στις 16:00, σήμερα στα Γρεβενά, ο άτυχος Τόλης, την στιγμή που βρισκόταν μέσα  στο αυτοκίνητό του, κάτω από το σπίτι του στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στα Γρεβενά, έχασε τις αισθήσεις. 

Γείτονάς του, που αντιλήφθηκε το γεγονός, αφού ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ αργά. 

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του,  τον Τόλη στο Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανόν από καρδιακό επεισόδιο.


Μαθήματα Δημοσιογραφίας από τον ΑΕΤΟ || : Σε κάποιους που  βιάζονται να μεταδώσουν ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, χωρίς όμως να γνωρίζουν εάν έχουν ενημερωθεί νωρίτερα οι γονείς του εκλιπόντος, τους αξίζουν η απόρριψη και μια.. μούντζα* .

*Η μούντζα γίνεται με την παλάμη του χεριού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου