ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΑΕΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έκανε και που πήγε ο Βουλευτής στα Γρεβενά.. (εικόνες)

Σας έχω αποκλειστικές λεπτομέρειες...

Ο Γρεβενιώτης βουλευτής Ανδρέας Πάτσης συνεχίζει ακάθεκτος τις περιοδείες και τις πολύ σημαντικές συναντήσεις, σε κάθε επίσκεψή του.

Ο Ανδρέας Πάτσης ακόμα και εν μέσω lockdownσε μια εποχή όπου η πανδημία μας είχε όλους στερήσει και την επαφή αλλά και πολλά άλλα όπου πήγαν πίσω, διέπρεψε με έργα που θα αφήσουν εποχή για τα Γρεβενά, αλλά και συχνές επισκέψεις.

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς τους Γρεβενιώτες, είναι η επαφή του με τον απλό κόσμο και οι επισκέψεις του στις τοπικές κοινότητες όλης της περιφέρειας Γρεβενών.


 

Τουλάχιστον δυο φορές τον μήνα βρίσκεται στα Γρεβενά και μένει πλέον, όχι μόνο Σαββατοκύριακα, που μας είχε συνηθίσει αλλά πενθήμερα ερχόμενος από Τετάρτη έως Κυριακή ή άλλες φορές Δευτέρα πρωί.

Στην τελευταία του επίσκεψη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στα Γρεβενά ξεκίνησε με συναντήσεις στο γραφείο του με πολίτες και φορείς υγείας και παιδείας. Η συνεχής ενημέρωση για τον Βουλευτή Γρεβενών είναι κάτι που έχει θέσει και στους συνεργάτες του πολιτικού γραφείου του στα Γρεβενά αλλά και στην Αθήνα ως πρώτη προτεραιότητα.

Επίσης κάτι πολύ σοβαρό που και πάλι πρωτοφανές για ότι ξέραμε ως σήμερα για τους πολιτικούς του τόπου μας,  είναι η πόρτα του Βουλευτή που είναι πάντα ανοιχτή για όλο τον κόσμο.

 Και όταν λέμε όλο τον κόσμο είτε είναι μπλε κόκκινό και πράσινο είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και είναι δίπλα τους. Αυτό βέβαια φαίνεται από την άριστη συνεργασία που έχει και με τους δυο δήμους της Περιφέρειας Γρεβενών και με τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και το επιτελείο του αλλά και τον Δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτρη Κορδίλα και τους συνεργάτες του.



Την Παρασκευή επισκέφτηκε την ιστορική Σαμαρίνα όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ο κύριος Λυγούρας Ιωάννης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ζήση Κάκια, και τον Πρεσβύτερο Πάτερ Θύμιο όπως και τον σπουδαίο Επιστήμονα τον γιατρό Κώστα Τζήμα.

Το τραπέζι της πλατείας κάτω από τα πλατάνια της Σαμαρίνας, είχε και άλλο κόσμο όπου μοιράστηκε την παρέα του Βουλευτή μας και το πρωινό καφεδάκι.


Μεταξύ άλλων η συνεργάτιδα και σύζυγος του Βουλευτή, δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά, που έχει τη Διεύθυνση του βουλευτικού έργου και συντονίζει τα πολιτικά του γραφεία, ο Διευθυντής του Πολιτικού του γραφείου στα Γρεβενά Δημήτρης Ψευτογκάς, ο συνεργάτης από την Αθήνα Ανδρέας Νταγιάκος, όπως και άλλοι συνεργάτες του από τα Γρεβενά η Δήμητρα Τσακστάρα και ο Ανδρέας Κύρκος.
 

Το μεσημέρι βρέθηκαν σε ένα μεγάλο τραπέζι με τους Κτηνοτρόφους και όπως ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης τους χαρακτήρισε «πυλώνα της οικονομίας της περιοχής μας» για την σπουδαία προσπάθεια τους να κρατήσουν όρθιο τον πρωτογενή τομέα.


 

Το Σάββατο βρέθηκε στην πλατεία της Δεσκάτης όπου ήπιε καφέ με κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους και αργότερα έκανε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟΕΒ Καρπερού Δήμητρας όπου συζητήθηκαν τα θέματα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί λύση και σε αυτό το θέμα.


 

Το μεσημέρι μαζί με την σύζυγό του ολοκλήρωσαν την «επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» με την δεύτερη δόση του εμβολιασμού στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρευρέθηκαν στην βάπτιση και δεξίωση της εγγονής, αγαπημένου φίλου του ζευγαριού Γιώργου Πασσιά. Κυριακή έγινε η απαραίτητη συνάντηση στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή με τους συνεργάτες του για να δοθούν οδηγίες για την διαχείριση των θεμάτων και συντονισμός των ενεργειών. Μάζεψε αρκετά καλούδια σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας από φρέσκα και ντόπια ζαρζαβατικά της περιοχής μας και ταξίδεψε για την πρωτεύουσα.

ΑΕΤΟΣ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου