ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Φωτιά – Viral η φωτογραφία με τους πυροσβέστες που δεν φορούν… κάπα



Συνεχίζεται ο πύρινος εφιάλτης σε όλη τη χώρα. Οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει μένουν ανεξέλεγκτες και οι πυροσβέστες

καταβάλλουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να περιορίσουν τα μέτωπα. Στα social media οι χρήστες σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την τραγωδία αυτή και στέκονται σε όσους παλεύουν με τις φλόγες.

Συνεχώς αναρτούν φωτογραφίες των πυροσβεστικών δυνάμεων και τους ευχαριστούν για την αυτοθυσία τους. Μάλιστα, μία συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί. Σε αυτή βλέπουμε κάποιους πυροσβέστες να ξεκουράζονται στο δρόμο αφού πρώτα έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για να σβήσουν τη φωτιά και έχουν δείξει μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους αλλά και αβοήθητα ζώα.

«Δεν τεμπελιάζουν. Ξαποσταίνουν ενόσω μίας ανεξάντλητης διάρκειας προσπάθεια να σβήσουν αυτά που άναψαν άλλοι. Σε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, καταβεβλημένοι, χωρίς επαρκή βοήθεια, με ρίσκο την ίδια τους τη ζωή. Οι ήρωες δεν φορούν ποτέ κάπα!», σημειώνει χαρακτηριστικά ένας χρήστης και «μιλά» στην καρδιά όλων.

Δείτε τη φωτογραφία που έχει γίνει viral:

Επίσης, ακόμα μια συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή με πρωταγωνιστές έναν στρατιώτη κι έναν πυροσβέστη, με τον πρώτο να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον δεύτερο, σε ένα από τα πολλά πύρινα μέτωπα που καίνε στη χώρα. Κανείς δεν γνωρίζει από που είναι και αν δεν είναι προϊόν μοντάζ. Αλλά είναι σίγουρα πολύ ρεαλιστική.

Δείτε την παρακάτω:



in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου