ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Στα ύψη το θερμόμετρο – Ποιες περιοχές άγγιξαν τους 38 βαθμούς Κελσίου

Δείτε τι καιρό θα έχουμε σήμερα


Υψηλές μέγιστες για την εποχή σημειώθηκαν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με τον υδράργυρο να φτάνει κατά τόπους στους 36-38 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες έως τις 17:30, όπως αυτές καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.


Στην Σπάρτη η θερμοκρασία έφτασε τους 37,8 βαθμούς Κελσίου, ενώ υψηλές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, στην Τανάγρα, στη Θήβα, στο Ηράκλειο και στο Γύθειο.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Υψηλές για την εποχή οι μέγιστες θερμοκρασίες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 34-36 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου