ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Εταιρεία χάρισε σε όλους τους υπαλλήλους της αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια

 

Η διευθύνων σύμβουλος και ιδρύτρια της εταιρείας 

Spanx εξέπληξε ευχάριστα τους υπαλλήλους της, χαρίζοντάς τους δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο και 10.000 δολάρια μπόνους.

Μιλώντας σε ένα πάρτι την περασμένη Πέμπτη με αφορμή τη νέα αποτίμηση της εταιρείας στα 1,2 δισ. δολάρια- αφού ο επενδυτικός γίγαντας Blackstone αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών- η Σάρα Μπλέικλι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα 21 επιτυχημένα χρόνια της εταιρείας.

Όταν η Μπλέικλι ίδρυσε την Spanx το 2000 με μόλις 5.000 δολάρια που προήλθαν από τις αποταμιεύσεις της, δεσμεύτηκε ότι μια μέρα, η εταιρεία της θα άξιζε 20 εκατ. δολάρια. Τότε, όλοι γελούσαν.

«Καθώς στέκομαι εδώ, σκέφτομαι τι καταφέραμε να δημιουργήσουμε και τι μπορέσαμε να κάνουμε με το να είμαστε αυθεντικές και ευγενικές, και να παρέχουμε καταπληκτικά προϊόντα στις γυναίκες σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο -όπως είναι οι επιχειρήσεις- και να ηγούμαστε με γνώμονα τη διαίσθηση και την ευαλωτότητα. Αυτό είναι ένα ορόσημο για τις γυναίκες επιχειρηματίες».

Στη συνέχεια, η ιδρύτρια αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει για κάθε υπάλληλο, δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο.

«Αν πάτε ένα ταξίδι, μπορεί να θέλετε να πάτε κάπου ωραία για δείπνο, ή σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο, και έτσι … ο καθένας σας παίρνει 10.000 δολάρια», ανακοίνωσε στο προσωπικό της, η Μπλέικλι.

Παρόλο που το 50% των επιχειρηματιών είναι γυναίκες, είπε, μόνο το 2,3% της χρηματοδότησης επιχειρηματικών κεφαλαίων πήγε σε γυναίκες το 2020.

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για κάθε μία/έναν από εσάς και θέλω να κάνω μια αφιέρωση στις γυναίκες πριν από μένα και σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που δεν είχαν αυτή την ευκαιρία».

Τέλος, η Σάρα Μπλέικλι τόνισε την ανάγκη στήριξης επιχειρήσεων που διοικούνται από γυναίκες.

ΕΡΤ -  The Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου