ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Δείτε ποιός θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940 στα Γρεβενά..



Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών ανακοινώνεται ότι , στις φετινές καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα Πέμπτη, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς:


O Ιωάννης Ξιφαράς είναι απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ international) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

 Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης (Σύμβουλος Διοίκησης, Υπεύθυνος Έργων κλπ.) σε έργα Μεταφορών, Ενέργειας & Έξυπνων Υποδομών, έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) κ.α. Έχει εμπειρία σε εγκαταστάσεις & υποδομές που σχετίζονται με σιδηροδρομικά έργα, αεροδρόμια, μεταφορά και διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας, εγκατάσταση και λειτουργία ΑΠΕ, ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών για τη βέλτιστη απόδοση ευφυών συστημάτων κ.ά. 

 Από το 2019 έως και σήμερα είναι Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ενώ έχει συμμετάσχει και σε Συμβούλια/ Επιτροπές διαφόρων φορέων. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών από το 2016. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου