ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Fotiouparts.gr

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια θανάτου της 33χρονης στην Πτολεμαϊδα


Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική διερεύνηση ως αιτία θανάτου της 33χρονης από την Πτολεμαϊδα, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, την ώρα που κοιμόταν. 

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η άτυχη μητέρα ένιωσε μικρή αδιαθεσία πριν κοιμηθεί, με πόνους στο στήθος, στους οποίους, ωστόσο, δεν έδωσε σημασία, όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις.
Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο σύζυγός της ξύπνησε από κλάματα του παιδιού και τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. 

 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν είχε κάνει κάποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά ούτε και είχε νοσήσει, με τη νεκροψία-νεκροτομή να δείχνει ισχαιμικό επεισόδιο, ως αιτία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου