ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Καλοριφέρ με αλουμινόχαρτο... το κόλπο για ζεστό σπίτι το χειμώνα


Ότι ο χειμώνας αυτός θα είναι εξαιρετικά δύσκολος με τη θέρμανση είναι πλέον δεδομένο. Οι τιμές έχουν ξεφύγει από κάθε όριο στο φυσικό αέριο, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο πετρέλαιο και η ακρίβεια έχει κάνει την εμφάνισή της. 

Λογικό είναι οι καταναλωτές να αναζητούν κόλπα για ζεστό σπίτι με λιγότερη θέρμανση:


Ο λογαριασμός του χειμώνα έρχεται και θα είναι βαρύς. Είναι δεδομένο ότι το κόστος για θέρμανση θα είναι το διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι. Όπως είναι φυσικό οι καταναλωτές ψάχνουν τρόπους να προστατευτούν από την ακρίβεια, αν και δεν υπάρχουν πολλοί. Όταν υπάρχει έξω κρύο, μέσα στο σπίτι πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους θέρμανση.

Αν χρησιμοποιείται καλοριφέρ τοίχου τότε τοποθετήστε αλουμινόχαρτο πίσω από τα σώματα του καλοριφέρ που βρίσκονται σε εξωτερικούς τοίχους.

Το αλουμινόχαρτο εμποδίζει τη ζέστη να περάσει από τον τοίχο και την ανακλά πίσω στο δωμάτιο. Είναι ένας τρόπος να αυξήσετε την απόδοση. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε την οικονομική δυνατότητα να ανάψετε τα καλοριφέρ.


Οταν δεν χρησιμοποιείτε τόσο συχνά κάποια δωμάτια στο σπίτι σας, κλείστε τα. Οι κλειστές πόρτες εμποδίζουν τον κρύο αέρα από το να κυκλοφορεί στο υπόλοιπο σπίτι και κρατάνε τη θερμότητα από τα καλοριφέρ ή όποιο άλλο μέσο θέρμανσης διαθέτετε στα δωμάτια που χρησιμοποιείτε.

Στρώστε στο σπίτι σας όσο περισσότερα χαλιά μπορείτε και βεβαίως μην ξεχνάτε. Ανοιχτές οι κουρτίνες και τα παράθυρα όταν έξω έχει ήλιο.

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου