ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Δήμητρα Λιάνη κατά Γ. Παπανδρέου: Ιστορικά απαξιωμένος, διχάζει το ΠΑΣΟΚ



Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά επιτίθεται κατά του πρώην πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι, έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, για να σημειώσει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

«Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιός τους!», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη

40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτισε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία, και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε, Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιός τους!


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου