ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Σάλος με το βίντεο γυναίκας που έκανε μπάνιο και τα έδειχνε… όλα σε γείτονες και περαστικούς

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο TikTok.


Να κοιτάξει τους γείτονες στα μάτια ντρέπεται πλέον μια Αμερικανίδα η οποία συνειδητοποίησε πως τόσα χρόνια εκείνοι μπορούσαν να την κοιτούν όπως τη γέννησε η μαμά της!
Γιατί μπορεί η θέα να είναι ωραία όταν κάνεις μπάνιο, ωστόσο όταν αυτή γίνεται… ακατάλληλη για την άλλη πλευρά, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Για σένα!
Η χρήστης του TikTok, Τζιλ Σάντομ από το Τενεσί άρχισε να ανησυχεί όταν παίρνοντας την αλληλογραφία της ένα απόγευμα, κοίταξε προς το παράθυρο του μπάνιου και αντιλήφθηκε πως το τζάμι ίσως και να μην πρόσφερε την κατάλληλη προστασία από τα αδιάκριτα και μη βλέμματα.

Προκειμένου μάλιστα να το επιβεβαιώσει, έβαλε τον άντρα της να κάνει ένα ντους και η ίδια ανέλαβε τον ρόλο του… μπανιστιρτζή.
«Ένιωσα ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να με δουν μέσα από το τζάμι. Έτσι, ζήτησα από τον άνδρα μου να προσποιηθεί ότι έκανε ντους ώστε να το τσεκάρω», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε στη διάσημη πλατφόρμα.

Δυστυχώς οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν.
Και μπορεί, όπως εξομολογήθηκε, να μην πίστευε πως το κακό ήταν τόσο μεγάλο, ωστόσο διαψεύστηκε όταν έκανε το ίδιο πείραμα και με το φως του ήλιου.
Έβαλε λοιπόν την έφηβη κόρη της να σταθεί μπροστά στο παράθυρο, απ΄ όπου φαινόταν ξεκάθαρα ότι φορούσε λευκό μπλουζάκι και τζιν.
«Αυτό είναι ολοφάνερο. Το παράθυρο μίλησε!» έγραψε η Τζιλ στη λεζάντα του βίντεο.


sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου