ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Εκλογές στην ΔΕΕΠ Γρεβενών || Ευχαριστήριο της Μαρίας Ιωάννας Τριγώνη

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες,
Με την φροντίδα της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία οι εσωκομματικές εκλογές στα Γρεβενά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Πέρα από τα αυτονόητα συγχαρητήρια μου σε όλες και όλους τους νεοεκλεγέντες στις θέσεις ευθύνης των Νομαρχιακών και Τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά, τους απευθύνω τις θερμές ευχές μου για καλή δύναμη , προκειμένου να επιτύχουν το έργο τους. Δηλαδή να αποδείξουν το επόμενο διάστημα με τη δράση τους την αξία της επιλογής τους εκ μέρους των συμπολιτών μας.

Πολλά συγχαρητήρια απευθύνω στον πρόεδρο Λεωνίδα Τεντόγλου, ο οποίος είναι ο θριαμβευτής της περασμένης Κυριακής πέρα από κάθε αμφιβολία και αμφισβήτηση.

Προσωπικά, οφείλω να ευχαριστήσω με ιδιαίτερη συγκίνηση και θέρμη και μέσω αυτής της δηλώσεως μου, καθεμία και κάθε έναν προσωπικά από όσους επέλεξαν να με τιμήσουν δια της ψήφου τους και να με φέρουν στη πρώτη θέση ανάμεσα στους συνυποψηφίους μου, υποσχόμενη να τιμήσω αυτή τους την επιλογή.

Τέλος, εξίσου θερμά είναι τα συγχαρητήρια μου και οι ευχαριστίες μου προς τους συμπολίτες μας και τα μέλη του κόμματος μας, που εργάστηκαν εθελοντικά επί ημέρες για να εξασφαλίσουν την άψογη διεξαγωγή των εκλογών , πράγμα το οποίο κατάφεραν!

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Μαρία-Ιωάννα Τριγώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου