ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Στα παρασκήνια της νέας σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»! (video)



Η πολυαναμενόμενη σειρά ξεκινά στις

15 Οκτωβρίου στις 21.00 στο MEGA. 

Αποκλειστικά στο «Tι λες τώρα», όλοι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν τους ρόλους τους.

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε ως «Λίτσα Μπακλάβα», ή αλλιώς  «η κυρία Δημάρχου» είναι μία γυναίκα με απωθημένα και ματαιωμένες προσδοκίες. Μισεί τους πάντες και πρώτον από όλους τον άντρα της.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος, στον ρόλο του δημάρχου, έχει όλα τα ελαττώματα του βουλευτή της περιοχής αλλά χωρίς τις ικανότητές του στην εσωκομματική ανέλιξη. H γυναίκα του, η Λίτσα τον κάνει ότι θέλει και τον επηρεάζει στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει.

Ο Daniel Nurka ως Αλφρεντ Ντουρχάϊ : Στην αρχή όλοι νομίζουν ότι είναι λόρδος από το Λονδίνο. Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία κι αυτό, στην οικογένεια της αγαπημένης του Λίζας, αποτελεί «πρόβλημα».

Η Τζένη Καζάκου ενσαρκώνει τον ρόλο της αγαπημένης του ‘Αλφρεντ, Λίζας Νταλαούρα. Κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Γλυκιά, υποχωρητική και διαλλακτική. Θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας που την πνίγει λόγω υπερβολικής προστασίας

Η Σοφία Βογιατζάκη, ως Κλαίρη Γκαργκατζούδη, η εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης, γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή. Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού.

Ο Βασίλης Κούκουρας, ως Τόλης Κακαλιούρας, είναι ο  ωραίος της πόλης. Τον ονειρεύονται όλα τα θηλυκά της περιοχής και αυτός δεν τα αφήνει παραπονεμένα. Είναι όλες ευχαριστημένες μαζί του και πιο πολύ από όλες η γυναίκα του Ντιάνα.

«ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» – ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ MEGA

Πρωταγωνιστούν : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου