ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

«Κορωνοπάρτι» με χορούς σε συναυλία του Πάριου – Μάταιες εκκλήσεις του τραγουδιστή στο κοινό (video)

Εικόνες ξέφρενης διασκέδασης χωρίς τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού σημειώθηκαν σε συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη. Τη στιγμή που στην πόλη έχει επιβληθεί mini lockdown με απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Θέατρο της Γης χωρίς κανένα μέτρο για την αποφυγή συνωστισμού. Υπενθυμίζεται ότι οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους επιτρέπονται μεν, όμως οι θεατές θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να είναι καθήμενοι- κάτι που εν προκειμένω δεν συνέβη. Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος τους ζητούσε να καθίσουν, όμως δεν τον άκουσαν και έτσι το γλέντι έληξε πρόωρα!


Οι θεατές της συναυλίας στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη έχουν σηκωθεί και χορεύουν νησιώτικα.


Η συναυλία μετατρέπεται σε κορωνο-πάρτι, αφού δεν εισακούστηκαν οι εκκλήσεις του Γιάννη Πάριου για τήρηση των μέτρων.

Κι αυτά τη ώρα που η Βόρεια Ελλάδα έχει μείνει χωρίς κανένα κρεβάτι εντατικής θεραπείας για ασθενείς coivid και η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο τρίτο 24ωρο ενός ακόμη mini lockdown.
Κρέμασαν τα ακουστικά τους

Κι ενώ οι υπαίθριες συναυλίες δεν απαγορεύονται η υποχρεωτική διακοπή της μουσικής σε καφε, μπαρ και εστιατόρια έφερε τους dj έξω από το θέατρο Γης που τραγουδούσε ο Πάριος.

Σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας κρέμασαν τα ακουστικά τους στα κάγκελα έξω από το χώρο της συναυλίας για να καταδείξουν όπως σημειώνουν την αντίφαση των κυβερνητικών μέτρων για την πανδημία.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρήθηκαν και χθες κατά τη συναυλία στο θέατρο Συκεών την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής των μετρων.

Μάλιστα το σωματείο Δισκοθετών όπως λέγονται οι djs προσανατολίζεται σε ακόμη μαζικότερες κινητοποιήσεις το επόμεμνο διάστημα τη στιγμή μάλιστα που αυτή τη φορά δεν υπάρχει και καμία πρόβλεψη κρατικής βοήθειας σε όσους σταματούν να εργάζονται λόγω των υγειονομικών μέτρων.

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου