ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς (εικόνες)

Κατασχέθηκαν -43- κιλά και -100- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -2- κινητά τηλέφωνα



Συνελήφθησαν την Δευτέρα (01-11-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 28 ετών, για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 33χρονο και συνοδηγό τον 28χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν από κοινού -2- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -41- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -43- κιλών και -100- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-43- κιλά και -100- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-2- κινητά τηλέφωνα και
-3- κάρτες SIM





Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου