ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

«Ντου» της αστυνομίας στα Ζωνιανά για πρώτη φορά μετά το 2007 - Αιφνιδίασαν τους πάντες με πάνω από 50 άντρες..

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την μεγάλη επιχείρηση


Άντρες των ΕΚΑΜ και της αστυνομίας, οι οποίοι ξεπερνούσαν τους 50, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα ekriti.gr, έκαναν έφοδο στο χωριό, στήνοντας μια μεγάλη επιχείρηση.

Ο λόγος ήταν μια μεγάλη ζωοκλοπή που έγινε πριν από ένα μήνα από τον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου όπου είχαν κλαπεί περίπου 120 ζώα.

Ξύπνησαν μνήμες του 2007

Η έφοδος αυτή θύμισε εκείνη του 2007, όταν δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί απ’ όλη την Κρήτη με τζιπ είχαν κάνει έφοδο στο χωριό για υπόθεση ναρκωτικών.

Τώρα, αστυνομικοί που στο σύνολό τους ήταν από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, την ΕΚΑΜ Κρήτης αλλά και από το Ηράκλειο, αιφνιδίασαν τους πάντες εισβάλλοντας στο χωριό με πάνοπλους άντρες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε σε μαντρί, ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από το χωριό, ένα μεγάλο μέρος ζώων με τον ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου να μην μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη του, τουλάχιστον για τα περισσότερα απ’ αυτά κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, πρόκειται για έναν άνδρα 68 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τρεις ακόμα άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο.

Τα κλεμμένα ζώα που εντοπίστηκαν στο ποιμνιοστάσιο αναγνωρίστηκαν και από τον παθόντα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την μεγάλη επιχείρηση

αρνιά
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που που πραγματοποιήθηκε χθες στα Ζωνιανά του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνιάστηκε υπόθεση ζωοκλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 68χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής

Παράλληλα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα συνολικά 102 προβατοειδή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο συνιδιοκτησίας του 68χρονου όπου βρέθηκαν συνολικά 337 προβατοειδή, κάποια από τα οποία δεν έφεραν ενώτια ή έφεραν ενώτια τα οποία δεν αντιστοιχούσαν στον κτηνοτρόφο και κατασχεθήκαν προκειμένου να εξακριβωθεί το νόμιμο της κατοχής τους.

Στην συνέχεια όπως διαπιστώθηκε, μέρος των ζώων, είχε αφαιρεθεί την 20-21.10.2021 από ποιμνιοστάσιο σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 68χρονου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής, ενώ συνελήφθη για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής

Βρέθηκαν και αποδόθηκαν 102 προβατοειδή ως προϊόντα Ζωοκλοπής

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου.

­Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευση και των υπολοίπων ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου