ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Κεντέρης: Πού ζει και με τι ασχολείται σήμερα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης




Σπάνιες εμφανίσεις κάνει πλέον ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης ενώ τα τελευταία περίπου 13 χρόνια απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή κοντά στη φύση και συγκεκριμένα στα

Ζαγοροχώρια.

Ο πρωταθλητής που έκανε την Ελλάδα περήφανη, μετακόμισε στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, Έλσας Εξάρχου η οποία είναι μια γυναίκα με μεγάλη γνώση στον ορεινό τουρισμού και τη φιλοξενία. 


Αυτό αποδείχτηκε και από το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο φημισμένα και βραβευμένα ξενοδοχεία της περιοχής, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, στο Πάπιγκο Ζαγορίου.

Το όνομα του ξενοδοχείου δεν είναι τυχαίο μιας και αποτελεί ένα κτίριο το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία. 


Το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του αρχικού κτηρίου χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς και δημιούργησε ένα αληθινό στολίδι για την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι το επιλέγουν όχι μόνο επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου… Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ», δήλωσε ο Κώστας Κεντέρης.

Το ξενοδοχείο μάλιστα έχει ψηφίστεί ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη. Ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτια, σουίτες, χώροι σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα είναι μερικές μόνο από τις παροχές και όσα θα συναντήσει ο επισκέπτης. Αποτελεί δε μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για την παροχή υπηρεσιών στο χώρο των καταλυμάτων στην περιοχή.

Το ζευγάρι με τα παιδιά του μοιράζουν την καθημερινότητα τους ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρια, που είναι πλέον ο δικός τους παράδεισος. Το Πάπιγκο που είναι μια από τις βάσεις διαμονής τους είναι ένα από τα πιο τουριστικά Ζαγοροχώρια με λίγους μόνιμους κατοίκους αλλά πολλούς επισκέπτες.

Πηγή φωτογραφίας: Tassos Datsis

Ο Κώστας Κεντέρης εκτός από την σπουδαία πορεία του στον αθλητισμό δείχνει τελικά ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στον τομέα του τουρισμού.

ipeirotika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου