ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Τρίκαλα – Αρνείται τις κατηγορίες ο αστυνομικός – Ανέβαζε «τρυφερές» φωτογραφίες στο Facebook -Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του




Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός στα Τρίκαλα κατηγορείται για ασέλγεια στην τετράχρονη κόρη του. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Παναγιώτου, «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς “εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση”.


Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 30χρονος Τρικαλινός αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

– Ανέβαζε «τρυφερές» φωτογραφίες στο Facebook

Την ίδια ώρα ο αστυνομικός διατηρούσε προφίλ στο Facebook όπου δεν σταματούσε να επιδεικνύει πόσο «στοργικός» πατέρας είναι.

«Μαζί σου.! Σε μια παραλία .. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος .!» έγραφε σε ανάρτησή του μόλις τρεις μήνες πριν, συνοδεύοντάς την από φωτογραφίες με την κόρη του στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες

       

Σοκάρουν οι περιγραφές της 4χρονης

Αφού εξετάστηκε από ψυχολόγο, το παιδί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει να ερευνήσουν την καταγγελία της μητέρας του. Απ’ όσα είπε το παιδί προέκυψε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ενώ καθόταν στον καναπέ, ο πατέρας της προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, από την κατάθεση του παιδιού προκύπτει πως ο 29χρονος, ενώ ήταν γυμνός και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα, είχε βάλει το παιδί του να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ και ο ίδιος την άγγιξε εκεί.

Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος ασελγούσε στο παιδί του, αφού ανάλογες πράξεις φέρεται να έχουν συμβεί σε άγνωστο χρόνο, στο πατρικό του 29χρονου στην Κρήτη αλλά και σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκεια 4 μηνών..


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου