ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Βλάχος στον soccerpractor: "Αν οι ατυχίες περιοριστούν στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, θα είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία" ..



Έγινε η αρχή. Για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης ο λόγος που πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο ψυχολογίας, την Κυριακή στα Γρεβενά με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (2-0) και ατενίζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Ο τεχνικός της ομάδας της δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Βλάχος, μίλησε στον soccerpractor για το παρθενικό τρίποντο, το επόμενο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για παραμονή στην κατηγορία, κόντρα στον μεγάλο ανταγωνισμό.


Ο Γιώργος Βλάχος τόνισε αρχικά: “Ως τώρα ήμασταν άτυχοι σε απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, αλλά και με κρούσματα κορονοϊού κόντρα στον Μακεδονικό. Σε πολλά ματς δεν είχαμε κλασικούς στόπερ και κάναμε αλχημείες και πειράματα, με αλλαγές θέσεων. Ποτέ δεν ήμασταν πλήρεις. Αν οι ατυχίες περιοριστούν, θα είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε σοβαρότητα, καλό ρόστερ και εξαρτάται από τις δικές μας εμφανίσεις. Παίζουμε καλά. Ακόμα και ελλιπείς μέσα στον Μακεδονικό, κάναμε παιχνίδι κατοχής, δεν είχαμε αλλαγές και βάλαμε 17χρονους. Στα Γιαννιτσά στην πρεμιέρα παίξαμε ανοιχτά και είχαμε τις δικές μας φάσεις, ακόμα και για διπλό, μόλις πέρασε η πίεση του αντιπάλου με τα δυο δοκάρια”.




“ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΕΦΥΓΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ”

Όσο για το τρίποντο με τη Μηχανιώνα; “Ο Ποσειδώνας έπαιξε μόνο με αντεπιθέσεις, ήμασταν αποφασιστικοί, πιέσαμε και κυριαρχήσαμε, δημιουργώντας και άλλες φάσεις. Δεν παίζουμε στην κόντρα, κρατάμε εμείς τη μπάλα. Βεβαίως, δεν είμαστε πολύ έμπειροι σε όλες τις γραμμές, με εξαίρεση 5-6 παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία. Μπορούμε να πούμε πως πήραμε μπροστά, έφυγε η μεγάλη πίεση. Εννοείται οτι δε πετύχαμε κάτι, χρειάζεται ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας. Θεωρώ οτι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το στόχο μας".




“ΛΕΙΠΕΙ Η ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ – ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ”

Για να συνεχίσει ο προπονητής της ομάδας των Γρεβενών είπε:



1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ,ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ!!!!!!
    ΠΟΥ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή