ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

The Soap: Φροντίστε την επιδερμίδα σας και το Φθινόπωρο..




Όταν του φθινοπώρου η πόρτα ανοίξει!

Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο, γλυκό και μελαγχολικό. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Tο φθινόπωρο είναι απλά… μαγικό!

Oι ημέρες είναι μικρές, μερικές φορές πολύ κρύες!

Το φθινόπωρο μπορεί να σημαίνει βροχή, άνεμος και κρύο, είναι ωστόσο η εποχή στην οποία η φύση μας προσφέρει τα πιο όμορφα τοπία. To φθινόπωρο έρχεται με διάθεση να τα αλλάξει όλα. Η αλλαγή που γίνεται στο φύλλωμα φέρνει και τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν.

Το φθινόπωρο όμως, αλλάζουν οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το σώμα μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την κρύα εποχή. 

Οι ανάγκες ομορφιάς για τη νέα σεζόν δεν αφορούν απαραίτητα κάτι καινούριο, κάτι που δεν το ξέρουμε ή το ακούμε για πρώτη φορά. Συχνά αφορούν διαδικασίες που γνωρίζουμε και απλώς τυχαίνει να ξεχνάμε ή να αγνοούμε για διάφορους λόγους. Έτσι, οι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να μας συνοδεύσουν αυτή την εποχή είναι οι γνωστοί και αποτελεσματικοί κανόνες περιποίησης και φροντίδας που τόσο καλά έχουμε αποτυπώσει στο μυαλό μας, αλλά όχι πάντα και στην καθημερινότητά μας.

Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.

Η φθινοπωρινή σεζόν είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνετε το πολυπόθητο “restart” στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Θωρακίστε και θρέψτε την επιδερμίδα σας και φροντίστε να χειριστείτε καλύτερα το κρύο που έρχεται! Μιλώντας για την μαγεία του φθινοπώρου, πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι τα προϊόντα της εταιρίας The Soap.

Δείτε και εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου