ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη Γρεβενών, (για την Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ) Ευχαριστεί

Με αφορμή την πράξη ένταξης της Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη Γεώργιο, και στον τέως Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάτσο Ιωάννη, για την καταλυτική τους συνδρομή στην ένταξη του έργου: Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών προϋπολογισμού 1.010.600,00 ευρώ.


Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υπήρξε βασικός αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας (οικονομικά, συμβουλευτικά) και τον Ιερέα του χωριού μας πατέρα Μαυραντζά Ανδρέα για τη αμέριστη βοήθεια του.

Ευχαριστίες οφείλω για την υπομονή και την πολύτιμη συνδρομή του στον Διευθυντή της Δ.Τ.Ε. Γρεβενών, κ. Μπαλοδήμο Νικόλαο. Ακόμη στον Προϊστάμενο κ. Ζιώγα Κωνσταντίνο και στην Προϊσταμένη κα Παπαθεοδώρου Αλεξία για το ζήλο και την εργατικότητας τους.

Η ευχαριστήρια αυτή επιστολή θα ήταν ελλιπής αν δεν ανέφερα τον μελετητή και κατασκευαστή κ. Ντέλμα Κωνσταντίνο, τον οποίο ευχαριστώ για την άριστη μελέτη και επίβλεψη των σωστικών εργασιών στην Μονή.

Ευχαριστώ επίσης την Αρχαιολογική Υπηρεσία Γρεβενών για το άριστο πλάνο (χρηματοδότηση -επίβλεψη) των έως τώρα σωστικών εργασιών
.


Οφείλω να παραδεχτώ ότι παρέλειψα να αναφέρω την πολύτιμη συνεισφορά του Υπουργείου Πολιτισμού και ειδικότερα της Υπουργού κας Μενδώνη Λίνας. 

Επίσης παρέλειψα να αναφέρω τον βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση Ανδρέα. 

Ζητώ λοιπόν συγγνώμη για την παράβλεψη μου αυτή και τους ευχαριστώ θερμά και τους δύο δημόσια για την βοήθεια και την πολιτική βούληση να ολοκληρώσουν το έργο αυτό.


Οι πόρτες τους ήταν πάντα ανοιχτές σε κάθε αίτημα μου και πρόσφεραν κάθε δυνατή βοήθεια για την ευόδωση του έργου.



Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να μας έχει όλους γερούς και αγαπημένους.


Χρόνια Πολλά

Καλά Χριστούγεννα


Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη
Σαράντης Κλωνάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου