ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Δ. Μαύρος της MRB εξηγεί τους αστάθμητους παράγοντες της αναμέτρησης



Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής έχουν μπει οι έξι διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.



Ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας της του ΚΙΝΑΛ, μίλησαν στην ΕΡΤ για το πώς αναμένουν να εξελιχθεί η σημαντική εκλογική διαδικασία την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.


«Οι μηχανισμοί θα μετρήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία, πολύ περισσότερο από ό,τι η ευρεία επικοινωνία που κάνουν τα κόμματα στις γενικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαύρος, θέτοντας επίσης το θέμα του καιρού και της εξέλιξης της πανδημίας.

Πρόκειται για δύο αστάθμητους παράγοντες που, όπως εξήγησε ο υπεύθυνος της γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων, «δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουν στο μυαλό των ψηφοφόρων».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το ΚΙΝΑΛ είναι ελκυστικό στους νέους, ο Δημήτρης Μαύρος ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο θέμα ελκυστικότητας του ΚΙΝΑΛ, είναι θέμα ελκυστικότητας των εκλογικών διαδικασιών για τους νέους», τόνισε προσθέτοντας ότι, παραδοσιακά, «το μεγαλύτερο κομμάτι αποχής από τις εκλογές έρχεται κυρίως από τις νεότερες ηλικίες. Αυτό έχει πάντα αντίκτυπο και στις εσωκομματικές εκλογές».

Όπως τόνισε ο κ. Μαύρος, από τις έρευνες που έχουν γίνει, «φαίνεται ότι αυτοί που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν και ταυτοχρόνως δηλώνουν και πρόθεση ψήφου ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ, είναι ένας αριθμός εκλογικού σώματος περίπου 250.000. Αριθμός που αν επαληθευτεί, θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα».

Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ, το Νοέμβριο του 2017, με τη συμμετοχή τότε… εννέα υποψηφίων, στις κάλπες προσήλθαν 211.191 ψηφοφόροι.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου