ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι θα φέρει το 2022 στη σ ε ξ ουαλική σου ζωή



Ήρθε η ώρα να δούμε το ωροσκόπιο της σ ε ξ ουαλικής μας ζωής για το 2022 γιατί, αστρολογικά, συμβαίνουν πολλά το νέο έτος και για πολλά ζώδια, οι προβλέψεις φαίνονται δυσοίωνες.

Κριός

Κριαράκι, θα βιώσεις μια μεγάλη ώθηση τύχης και ενέργειας από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Δίας θα μετακινηθεί για λίγο στο ζώδιό σου και αυτή η όψη ευνοεί την ανάληψη κινδύνων. Ο κυβερνήτης σου Άρης γίνεται ανάδρομος στους αέρινους Διδύμους τον Οκτώβριο, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη εκείνη την περίοδο. Μπορεί να έχεις νιώσει παρόμοια ενέργεια το 2020, καθώς αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Άρης έγινε ανάδρομος. Το θετικό είναι ότι οι πρώτοι εννέα μήνες του 2022 θα είναι ομαλοί για τη σεξουαλική σου ζωή.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα ξεκινήσουν τη χρονιά με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη πλανήτη τους, να κινείται ανάδρομα στον ουρανό. Έτσι, δεν θα είναι η καλύτερη στιγμή για να αναζητήσουν νέους σεξουαλικούς συντρόφους. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή να σκεφτούν πώς πραγματικά θέλουν να είναι η ερωτική και η σεξουαλική τους ζωή τον επόμενο χρόνο. Η Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στον Πλούτωνα στον ουρανό για τους πρώτους μήνες του έτους, προσφέροντας άμεσες απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματα γύρω από τη σεξουαλικότητα.

Δίδυμοι

Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να ξεκινήσει λίγο αργά για εσένα, Διδυμάκι. Ωστόσο, η 22α Ιουνίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η ενέργεια θα κάνει το σεξ, την επιθυμία και την αγάπη να επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό σε εσένα. Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά το πάθος και το σεξ, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου τον Οκτώβριο. Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα για να ικανοποιήσεις τις βαθιές επιθυμίες σου.

Καρκίνος

Ο νέος χρόνος θα φέρει καλή ενέργεια για εσένα όσον αφορά το σεξ, Καρκινάκι. Ωστόσο, μπορεί να είσαι πολύ απασχολημένη με τη δική σου προσωπική ανάπτυξη, καθώς ο Δίας θα ενεργοποιήσει τον Οίκο της υψηλής εκπαίδευσης. Παρόλο που θα είσαι πολύ πιο επικεντρωμένη στον εαυτό σου, αυτό δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική σου ζωή θα είναι βαρετή. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος φαίνονται ιδιαίτερα πικάντικοι για εσένα, με τις 7 Αυγούστου να είναι μια επιπλέον τυχερή μέρα.

Λέων

Η άνοιξη θα είναι η εποχή σου, Λιονταρίνα. Η 6η Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας διέλευσης έξι εβδομάδων του Άρη που θερμαίνει τον τομέα των σχέσεών σου και η Αφροδίτη θα κάνει επίσης την εμφάνισή της για μερικές εβδομάδες. Ο Άρης όταν συναντά την Αφροδίτη στον ουρανό, θεωρείται ως η τοποθέτηση του «φλογερού εραστή», οπότε προετοιμάσου για σεξουαλική ορμή σε υψηλά επίπεδα.

Παρθένος

Για εσένα γήινη Παρθένε, η σεξουαλική σου ζωή έχει ξυπνήσει από την πρώτη μέρα του χρόνου και θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο. Ο γενναιόδωρος Δίας θα ενεργοποιήσει τη ζώνη των σχέσεών σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Δίας έχει να κάνει με την επέκταση, τη διασκέδαση και τη μεγαλύτερη ενέργεια, οπότε διάλεξε εσύ πού θέλεις να επεκτείνεις τη σεξουαλική σου ζωή.

Ζυγός

Ο Άρης και ο κυρίαρχος πλανήτης σου η Αφροδίτη, θα εισέλθουν στη «ζώνη του σεξ» σου στις 6 Μαρτίου. Η Αφροδίτη περνάει καλά σε αυτόν τον Οίκο, που σημαίνει πολύ διασκέδαση και χαρά για εσένα. Με τον Άρη να είναι παρών, η εστίαση θα είναι διπλή σε σεξουαλικά θέματα. Η Αφροδίτη θα τριγυρνά όλο τον Μάρτιο, οπότε περίμενε αυτός ο μήνας να είναι πραγματικά συναρπαστικός για τη σεξουαλική σου ζωή.

Σκορπιός

Για εσένα Σκορπιέ, ο παθιασμένος Άρης μπαίνει στον Ταύρο και τον τομέα των σχέσεών σου, στις 5 Ιουλίου. Αν είσαι σε σχέση, περίμενε να κάνεις πολύ σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν είσαι single και αναζητάς νέα σχέση, ο Άρης θα σου προσφέρει επίσης όρεξη να ερωτευτείς και να γοητεύσεις νέους πιθανούς συντρόφους. Ο Δίας θα περάσει επίσης από τον Οίκο του σεξ σου, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο και στη συνέχεια πάλι από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Συνολικά, το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για εσένα.

Τοξότης

Τοξοτίνα, θα ξεκινήσεις δυνατά το 2022 με τον Άρη στο ζώδιό σου, ενεργοποιώντας το πάθος και τη λίμπιντο σου. Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, θα πάνε όλα καλά στον τομέα του σεξ. Απόλαυσε αυτή την ενέργεια όσο διαρκεί. Ο Άρης θα γίνει ανάδρομος τον Οκτώβριο και αυτό θα συμβεί στη ζώνη της σχέσης σου. Η σεξουαλική σου ζωή εκείνη την περίοδο μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα και σε άλλες προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Ο λάγνος Άρης μετακομίζει στο ζώδιό σου στις 24 Ιανουαρίου και θα ενισχύσει τη σεξουαλική σου ζωή για έξι εβδομάδες. Ο Άρης λέγεται ότι είναι δοξασμένος στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά καλά τοποθετημένος εδώ και λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο. Αυτή είναι μια στιγμή που είσαι φυσικά σε συγχρονισμό με τις πιο γήινες ορμές και τα πρωταρχικά ένστικτα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα ευλογηθείς με ένα πραγματικά καλό σεξ κατά τη χειρότερη περίοδο του χειμώνα.

Υδροχόος

Για εσένα Υδροχόε, ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, θα είναι στο ζώδιό σου όλο το χρόνο, κάτι που μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διασκέδαση. Ωστόσο, υπάρχει μια ημερομηνία που πρέπει να προσέξεις. Στις 6 Μαρτίου, ο Άρης θα συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε μηδέν μοίρες κάτι που σημαίνει ότι θα έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οποιεσδήποτε νέες επιθυμίες γεννιούνται αυτήν την περίοδο έχουν πολύ καλές πιθανότητες να εκπληρωθούν.

Ιχθείς

Τυχερέ Ιχθύ θα έχεις μια υπέροχη χρονιά το 2022. Θα έχεις τον Μεγάλο Ευεργέτη, τον Δία, στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Θα βρεθεί από κοινού με τον Ποσειδώνα, τον άλλο κυρίαρχο πλανήτη σου, οπότε ο ουρανός είναι το όριο για εσένα. Η 12η Απριλίου είναι η μέρα που συναντιούνται στο ίδιο ακριβώς σημείο στον ουρανό. Πάρε μια μέρα άδεια από τη δουλειά για να περάσεις ονειρεμένες στιγμές με τον σύντροφο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου