ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ


Electronet Κωνσταντινίδης


Καντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Συλλυπητήρια Μηνύματα των Πρυτανικών Αρχών και του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του 52χρονου Καθηγητή Ανδρέα Ιορδανίδη..

Σήμερα η κηδείαΜε βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό συνάδελφο, Καθηγητή Ανδρέα Ιορδανίδη.

Ο Ανδρέας ήταν ένας εξαίρετος καθηγητής που ξεχώριζε για το ήθος, την εργατικότητα, και την διαρκή προσφορά του. Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος, είχε μεγάλη αγάπη τόσο για τους συναδέλφους του όσο και για τους φοιτητές του Τμήματος, και αποτελούσε υπόδειγμα σύγχρονου πανεπιστημιακού δασκάλου. Ο άδικος θάνατός του αποτελεί τεράστια απώλεια για το Τμήμα μας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του αγαπητού συναδέλφου μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πρωτοχώρι Κοζάνης.

Το Τμήμα μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στα μέλη της οικογενείας του εκλιπόντος και παρακαλεί όπως δεχθούν τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας.


Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Καπαγερίδης ΙωάννηςΜήνυμα Πρυτανικών Αρχών


Με θλίψη και οδύνη το Πανεπιστήμιό μας αποχαιρετά πρόωρα τον συνάδελφο του
Τμήματος Ορυκτών Πόρων, καθηγητή Ανδρέα Ιορδανίδη. 
Ο αγαπητός Ανδρέας υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας, που τον χαρακτήριζε το ήθος, η εργατικότητα, η αγάπη του στους φοιτητές και η συναδελφικότητά του. 
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η απώλεια του Ανδρέα μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό μαζί με τη μεγάλη λύπη που όλοι νιώθουμε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου