ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Καθηγητής στα ΕΠΑΛ Ελασσόνας ο 54χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο δρόμο Λάρισα – Τύρναβος..

Σήμερα η κηδεία..

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ελασσόνας και του Τυρνάβου η είδηση του αδόκητου θανάτου του 54χρονου εκπαιδευτικού Δημήτρη Μπαράκου χθες το πρωί σε φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Λάρισα – Τύρναβος στο ύψος της διασταύρωσης Δένδρων.

Σύμφωνα με το paidis.com, ο άτυχος 54χρονος εκπαιδευτικός υπηρετούσε για τουλάχιστον 20 χρόνια στην επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελασσόνα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές που έχουν να πουν τα καλύτερα.

Ιδιαίτερα αγαπητός και με κοινωνική δράση ήταν και στην κοινωνία του Τυρνάβου όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.
Σήμερα η κηδεία

Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στον Τύρναβο θα ψαλεί σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 4.00 μ.μ. η νεκρώσιμη ακολουθία για τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Μπαράκο που έφυγε χθες από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 54 ετών. 
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπαράκου – Νάτσιου, τα παιδιά τους Ιωάννη Μπαράκο, Κωνσταντίνο Μπαράκο, τους γονείς Ιωάννη – Ελένη Μπαράκου, Ιωάννη – Κασσιανή Νάτσιου, αδέλφια και ανίψια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου