ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ


Electronet Κωνσταντινίδης


Καντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθαναν δύο ηθοποιοί μέσα σε λίγες μέρες


Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο Ελληνίδες ηθοποιοί έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Την ανακοίνωση των θανάτων τους την έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Ελένη Σάνιου και η ηθοποιός Άννη Ραζή έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών.


«Μέσα στον Γενάρη είχαμε δύο θλιβερές αποχωρήσεις αγαπημένων μας συναδέλφων ηθοποιών που επειδή είχαν αποσυρθεί το μάθαμε δυστυχώς αργά… Η αγαπημένη μου Ελένη Σάνιου (έφυγε 8 Γενάρη) με την οποία δουλέψαμε υπέροχα το 1981 στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ” του Καρκαβίτσα και δούλεψε πολλά χρόνια στο θέατρο και μετά αφοσιώθηκε στην οικογένειά της , και η σπουδαία κυρία του μουσικού θεάτρου μας , γεννημένη το 1932 και σουμπρέτα από τις λίγες που δούλεψε με όλους τους μεγάλους του μουσικού θεάτρου μας, η Άννυ Ραζή (έφυγε 15 Γενάρη) … Καλό ταξίδι να έχουν και θα τις έχουμε πάντα στις καρδιές μας…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποχαιρετώντας τις δύο ηθοποιούς.

News.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου