Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Εφιάλτης στη μονή Φιλοθέου στο Αγιον Ορος - Και τέταρτος μοναχός νεκρός από κορονοϊό!



Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η πανδημία στη μονή Φιλοθέου στο Αγιον Ορος. Χθες πέθανε από κορονοϊό και ο πατήρ Κοσμάς ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον τέταρτο ανεμβολίαστο μοναχό της μονής που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό μέσα σε λίγες μέρες.


Πριν τρεις μέρες «εκοιμήθη» ο πατήρ Δαμιανός. Πριν από τον π. Δαμιανό είχε πεθάνει επίσης ανεμβολίαστος από κορονοϊό και ο μοναχός Πορφύριος 62 χρονών από τη Ράχη Πιερίας ο οποίος επίσης νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί ο θάνατος του 86χρονου μοναχού Λουκά Φιλοθείτη, ο οποίος είχε διατελέσει προϊστάμενος και επίτροπος της μονής, αλλά και Αντιπρόσωπος και Επιστάτης της Ιεράς Κοινότητος.

Οπως αποκάλυψε το makthes.gr εξαιτίας της δραματικής κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μονή Φιλοθέου μπήκε σε καραντίνα τις τελευταίες ημέρες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr αρκετοί μοναχοί, τουλάχιστον 4-5 ακόμα νοσούν στα κελλιά τους μέσα στη μονή αρνούμενοι να μεταφερθούν σε νοσοκομείο εκτός Αγίου Όρους. Πριν λίγες μέρες χρειάστηκε, να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και μάλιστα με ελικόπτερο ακόμα ένας μοναχός ο πατήρ Πέτρος που μέχρι τώρα νοσούσε στη μονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου