ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κυριάκος Ταταρίδης: "To Θράσος της Κοζάνης" ...

Μετά από πολλά χρόνια η Περιφέρεια παύει να έχει την αρχική τους οντότητα και μετατρέπεται σε ένα Υπερνομό της Κοζάνης..

"Τον Νοέμβρη του 1993 ο Βουλευτής Γρεβενών θέτει το έργο του νέου Νοσοκομείου Γρεβενών στο Περιφερειακό Συμβούλιο για έγκριση και ένταξη στο 2ο ΠΕΠ.

Η Κοζάνη απέρριψε το αίτημα των Γρεβενών για να δώσει τελικά την λύση ο Υπουργός Υγείας κ. Κρεμαστινός, στον οποίο προσέφυγε ο Βουλευτής, ώστε να αποκτήσουμε το νέο μας Νοσοκομείο.

Σήμερα, η Κοζάνη με τον κ. Κασαπίδη, τον κ. Μαλούτα και τον δικό μας «Γενίτσαρο» τον κ. Σημανδράκο γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τους τρεις Νομούς και αποφασίζουν όχι μόνο να επεκτείνουν το Μαμάτσειο Νοσοκομείο με 16 εκ. ευρώ, αλλά και να κάνουν και νέο Περιφερειακό Νοσοκομείο με κάποια δεκάδες εκατομμύρια. (έτσι και αλλιώς οι αποφάσεις είναι στα χέρια του Κασαπίδη).

Επιπλέον, με ιδεάζουσα θρασύτητα και με μια κατάπτυστη μελέτη, της οποίας τα στοιχεία τα προκατασκεύασαν σκοπίμως, επιχειρούν όχι μόνο να κάνουν 2 νέα Νοσοκομεία ετσιθελικά και άκουσον άκουσον γιατί δεσμεύτηκαν στον Δήμο τους προεκλογικά αλλά και να αφανίσουν τα τρία υφιστάμενα Νομαρχιακά Νοσοκομεία των άλλων τριών Νομών, υποβαθμίζοντάς τα σε Κέντρα Υγείας.

Το «έργο» το ξαναείδαμε στην ΄΄απολιγνιτοποίηση΄΄ και στην ΄΄δίκαιη μετάβαση΄΄, όπου τα Γρεβενά αγνοούνται παντελώς και δυστυχώς, ανοίγοντας τους η όρεξη θέλουν να συγκεντρώσουν και το βασικό σύστημα Υγείας στην Κοζάνη, χωρίς την απαιτούμενη αντίδραση από τους υπόλοιπους Νομούς.

Μετά από πολλά χρόνια η Περιφέρεια παύει να έχει την αρχική τους οντότητα και μετατρέπεται σε ένα Υπερνομό της Κοζάνης και μάλιστα εν έτος 2022.

Ως εδώ, «παλικαράκια της γειτονιάς μας», έχετε ξεφύγει σε συμπεριφορές, διαλύοντας την έννοια της περιφερειακής συνείδησης και δυστυχώς δημιουργείται ένα εχθρικό κλίμα ανάμεσα στους 4 Νομούς.

Ελπίζουμε να ικανοποιηθείτε με την επέκταση του ΄΄Μαμάτσειου΄΄ και να πρυτανεύσει η περιφερειακή συνείδηση, αλλιώς το πρόβλημα μεταφέρεται στην Κυβέρνηση και αποκτά τεράστιες πολιτικές διαστάσεις, στις οποίες οφείλουμε να εμπλακούμε δυναμικά". 




Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου