ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κοζάνη: Καταγγελία 19χρονης για βιασμό από 21χρονο στην Πτολεμαΐδα

Αρνείται κάθε κατηγορία βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας ο 21χρονος συλληφθείς

Με την κατηγορία του βιασμού πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα χθες το μεσημέρι 11 Φεβρουαρίου 2022, ένας 21χρονος από την περιοχή της Εορδαίας, μετά τη μηνυτήρια αναφορά 19χρονης που κατήγγειλε την πράξη στην αστυνομία για να ακολουθήσει η σύλληψη του νεαρού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το πρωί ενημερώθηκε η αστυνομία με την παθούσα να καταγγέλλει ότι σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 4, ο 21ος ετών εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, βρέθηκε με την νεαρή φοιτήτρια σε βοηθητικό χώρο και όπως καταγγέλλει η παθούσα, της άσκησε βία και στην συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και συγκεκριμένα σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη. 

Μετά την καταγγελία της νεαρής κοπέλας και την σύλληψη του 21χρονου, η ίδια εξετάστηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία, έγινε λήψη βιολογικού υλικού και από τους δύο και αναμένεται το πόρισμα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση, από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας. 
Ο 21ος ετών άντρας που κατηγορείται για βιασμό, θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο γραφείο του ανακριτή.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη_ Δέσποινα Αμαραντίδου 

  Τα έγγραφα της δικογραφίας συντείνουν στο ότι ο 21χρονος δεν προχώρησε σε αυτή την πράξη” λέει ο συνήγορος υπεράσπισης Γιάννη Παπακωνσταντίνου- video

Αρνείται κάθε κατηγορία βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας στην Πτολεμαϊδα ο 21χρονος συλληφθείς, ο οποίος εξαρχής υποστηρίζει πως η σεξουαλική πράξη τελέστηκε με τη συναίνεση της κοπέλας. 

 Το ίδιο τόνισε και στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, ο οποίος κρατείται στο Α.Τ. Πτολεμαϊδας μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα της απολογίας του στον ανακριτή.
 Δείτε:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου