ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Έβαλαν μικρόφωνο στην 4χρονη κόρη τους για να ακούσουν τι μουρμουράει όσο κάνει snowboard -(funny video)


Ο πατέρας της μικρής έβαλε ένα μικρόφωνο μέσα στη στολή του σκι της για να δει τι μουρμουράει η

Όμπριν όσο κατεβαίνει τις πλαγιές και το αποτέλεσμα ενθουσίασε και έγινε viral.

Η 4χρονη Όμπριν μπήκε στις καρδιές των followers του μπαμπά της και έγινε viral στο TikTok γιατί είναι λάτρης του… snowboard.

Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε ο πατέρας της 4χρονης είχε πάνω από 6 εκατ. προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes και αυτό γιατί ο μπαμπάς της έβαλε ένα μικρόφωνο μέσα στη στολή του σκι της για να δει τι μουρμουράει η Όμπριν όσο κατεβαίνει τις πλαγιές.
Τα αποτελέσματα δεν ξάφνιασαν μόνο τον πατέρα της αλλά και του ακόλουθούς του.

Τι μουρμούριζε η μικρή

Καθώς λοιπόν η μικρή κατεβαίνει με ταχύτητα τα χιονισμένα βουνά, φορώντας μια στολή δεινοσαύρου, ακούγεται να λέει: «Πάμε μπαμπά». Διασχίζοντας μονοπάτια σαν επαγγελματίας του snowboard, η Όμπριν συνεχίζει: «Ας πάμε από αυτό το μυστικό μονοπάτι». «Δεν θα πέσω… ίσως να πέσω» λέει στον εαυτό της κάποια στιγμή η Όμπριν. «Δεν πειράζει, γιατί όλοι πέφτουμε!».

Τελικά όμως όταν έπεσε η Όμπριν αντί να βάλει τα κλάματα, την πιάνουν τα γέλια και όσο προσπαθεί να ανασηκωθεί, αποκαλεί τον εαυτό της «κολλημένο-σαυρο!».




ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣε ποια ηλικία ξεκίνησε να κάνει snowboard

«Η κόρη μας άρχισε να ανεβαίνει στο λιφτ με την δική της σανίδα σε ηλικία 18 μηνών» έγραψαν οι γονείς της Σαμάνθα και Ρόμπερτ σε μία ανάρτηση το 2020. «Το καλύτερο είναι πως αυτή ζητάει πλέον να κάνει snowboard κάθε εβδομάδα και εμείς έχουμε αναγκαστεί να ακολουθούμε και να κάνουμε το ίδιο περισσότερο από ό,τι πριν κάνουμε παιδιά» έγραφε η ανάρτηση.

Το μικρό κορίτσι παρά την ηλικία της δίνει μαθήματα δύναμης και κουράγιο στους ακόλουθους του μπαμπάς της με τα λόγια και το παράδειγμά της να γίνονται viral.

Κάποιοι μάλιστα από όσους την έχουν παρακολουθήσει στα social media των γονιών της γράφουν σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις όπως: «Θα έπρεπε να δώσει μία ομιλία Ted Talk σχετικά με τη δύναμη της αυτο-ομιλίας» ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φάρμακο για την καρδιά». «Τόσα πολλά μότο ζωής από ένα τόσο σύντομο βίντεο» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα έδινα τα πάντα για να έχω τη νοοτροπία αυτού του παιδιού στα 30 μου».
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου