ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πολύ «καυτή»


Η αστρολογία της εβδομάδας που περιλαμβάνει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κινείται σε ιδιαίτερα υψηλές... θερμοκρασίες.


Ανάμεσα σε μια πανσέληνο που τροφοδοτείται από πάθος και μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ των πλανητών της αγάπης και του σεξ, όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δοκιμάσουν νέα ξεκινήματα στις σχέσεις. Ωστόσο, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, ετοιμάσου για ακόμη περισσότερες συγκινήσεις, συναισθήματα, φλερτ και μερικά νέα ξεκινήματα.

Κριός

Μέχρι να ξυπνήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το φεγγάρι θα φωτίζει ήδη τον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σου, που θα βρίσκεται τον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να απολαύσεις όλη την ενέργεια της ημέρας για να ξεκινήσεις το φλερτ σου. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι μια τυχερή μέρα για να δοκιμάσεις νέες γνωριμίες. Και αν είσαι ήδη σε σχέση, βρες μερικούς διασκεδαστικούς τρόπους για να φέρεις περισσότερο πάθος και επιθυμία στη σχέση σου.


Λέων

Ετοιμάσου για μια συναισθηματική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Λιονταρίνα! Το φεγγάρι θα μπει στο ζώδιό σου νωρίς το πρωί στις 14 Φεβρουαρίου και θα περάσει τη μέρα δυναμικά οδεύοντας προς την ισχυρή πανσέληνο που κορυφώνεται μόλις δύο ημέρες αργότερα — τη μοναδική όλο το χρόνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου! Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει συναισθήματα γύρω από το πώς θέλεις να εκφραστείς, οπότε βρες τρόπους να διοχετεύσεις την εισροή συναισθηματικής ενέργειας.


Αιγόκερως

Μεγάλη ημέρα Αιγόκερε! Η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν στο ζώδιό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αυτό δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα πιο σέξι ή πιο ευοίωνο κλίμα για να εκδηλώσεις αγάπη. Χρησιμοποίησε αυτήν την εισροή παθιασμένης ενέργειας για να εστιάσεις στις βαθύτερες επιθυμίες σου - είτε αυτές σχετίζονται με ένα ρομαντικό τόλμημα, ένα δημιουργικό έργο ή απλώς τους προσωπικούς σου στόχους.

Υδροχόος


Δεν φημίζεσαι για το ότι είσαι πολύ ρομαντική, Υδροχόε, αλλά αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα στρέψει την προσοχή σου στις σχέσεις και θα σου ανεβάσει τη διάθεση για αγάπη. Η επερχόμενη πανσέληνος του Χιονιού φωτίζει τον τομέα των συνεργασιών του χάρτη σου, κάτι που σε προσκαλεί να εκφράσεις πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σου στις σχέσεις σου και να αφήσεις πίσω μοτίβα που μπορεί να σε εμποδίζουν να δημιουργήσεις αυθεντικές συνδέσεις.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου