ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Έσκασε βόμβα στην Τσέλσι: Αποχωρεί ο Αμπράμοβιτς;


Ο επί 19 χρόνια ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμάν Αμπράμοβιτς, ανακοίνωσε σήμερα ότι παραδίδει τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες αγγλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον "εξοστρακισμό" του Ρώσου δισεκατομμυριούχου από την Μεγάλη Βρετανία, καθώς αναφέρεται ως ένας από τους "βασικούς παράγοντες" του καθεστώτος του Βλαντιμίρ Πούτιν.


Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς ιδιοκτησίας μου της Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακα του συλλόγου, του οποίου η δουλειά είναι να διασφαλίσει ότι είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε σήμερα, καθώς και να οικοδομήσουμε για το μέλλον, διαδραματίζοντας επίσης θετικό ρόλο στις κοινότητές μας» και προσθέτει:

«Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι' αυτό δίνω σήμερα στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Τσέλσι τη διαχείριση και τη φροντίδα της ομάδας.



Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή είναι σε καλύτερη θέση για να φροντίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων
».

Την ίδια ώρα, παραμένει ασαφές τι μέλλει γενέσθαι με τις μετοχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου