ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ανδρέας Πάτσης: Εγκρίθηκε η εκτέλεση του έργου επισκευής στέγης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σαρακήνα Γρεβενών


Στις 20 Δεκεμβρίου επισκέφτηκα με τους συνεργάτες μου τη Σαρακήνα Γρεβενών όπου μεταξύ άλλων τέθηκε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορούσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου .

Μαζί με τους Επιτρόπους κύριο Γκουντώνη Αθανάσιο και την κυρία Γκαρέλα Αργυρώ αποφασίσαμε να πάμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για μια μικρή αυτοψία σε ότι αφορά την επείγουσα της κατάστασης για την επισκευή της στέγης του ναού.

Την επόμενη ημέρα μου έστειλαν τα έγγραφα που απαιτούνταν για να προχωρήσω το θέμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και να ελέγξω την διαδρομή από την Εφορία Αρχαιοτήτων όπου υπάγεται η εκτέλεση αντίστοιχων έργων.

Με συντονισμένες προσπάθειες ώστε ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου να επισκευαστεί ήταν για μένα κάτι το οποίο ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έλαβα από το Υπουργείο Πολιτισμού την Τετάρτη στις 2 Φεβρουαρίου την απόφαση έγκρισης για την εκτέλεση του έργου επισκευής στέγης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σαρακήνα Γρεβενών.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Σαρακήνας είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επισήμως ότι ο Άγιος Νικόλαος θα είναι έτοιμος να τον γιορτάσετε σε ένα Ιερό Ναό καινούριας και ασφαλούς κατασκευής σύμφωνα με την απόφαση και την έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού.



Μετά τιμής
Ανδρέας Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου