ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε Καστοριά, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

 

Επισκέψεις στην Καστοριά και την Κοζάνη θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, στο

πλαίσιο τριήμερης περιοδείας, κατά την οποία θα βρεθεί στα μπλόκα των αγροτών και θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών για ζητήματα των πολιτών

Ο κ. Βαρουφάκης θα συνοδεύεται από την βουλευτή του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, τον εκπρόσωπο τύπου, Μιχάλη Κριθαρίδη και στελέχη του κόμματος. Η πρώτη στάση των στελεχών του ΜέΡΑ25 θα είναι την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στη Νίκαια Λάρισας, όπου θα έχουν συνάντηση με το συντονιστικό των μπλόκων της Θεσσαλίας.

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα έχουν συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο και στις 13:30 θα επισκεφτούν λιγνιτωρυχείο της περιοχής.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 15:30, ο κ. Βαρουφάκης και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με αγρότες στο μπλόκο, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Κοζάνη, όπου στις 17:30, θα έχουν συνάντηση για Ενεργειακές Κοινότητες με στελέχη του Δικτύου Ενεργειακών Κοινοτήτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Δυτ. Μακεδονίας “ΟΦeΛΟΣ”. (Στο ξενοδοχείο Έλενα, Δημοκρατίας 47, Κοζάνη).

Την Πέμπτη 24/02, τα στελέχη του ΜέΡΑ25 θα έχουν συναντήσεις με φορείς και δράσεις στην Θεσσαλονίκη και στις 12 το μεσημέρι θα συμμετάσχουν σε δράση στο νοσοκομείο Λοιμωδών.


ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου