ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή στην υπόθεση του revenge porn - Γιατί κινδυνεύει να βρεθεί στο σκαμνί για κακούργημα


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn, καθώς ο Εισαγγελέας

άσκησε έφεση κατά της απόφασης που καταδίκασε τον παρουσιαστή σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για πλημμέλημα. 
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα. 
Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης το οποίο αν κάνει δεκτή την έφεση, τότε ο 59χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο, καθώς η πρωτόδικη απόφαση παύει να ισχύει, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Αντίστοιχη πρόταση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της, είχε κάνει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που όμως δεν έγινε δεκτή από το Δικαστήριο. Οι δικαστές έκριναν ότι πρόκειται για πλημμέλημα, καθώς δέχτηκαν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε "σκοπός βλάβης".

Έτσι, ο παρουσιαστής καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση και επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, του επιβλήθηκε εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η 30χρονη γυναίκα που πρώτη κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα νιώθει δικαιωμένη από την έφεση του Εισαγγελέα, καθώς η αρχική απόφαση του δικαστηρίου περί πλημμελήματος την είχε δυσαρεστήσει.

"Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, όμως είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, Αντιγόνη Πρίλη.

Όσον αφορά την επιλογή του μουσικού παραγωγού να μην παραστεί στο δικαστήριο η δικηγόρος της καταγγέλουσας είχε πει: "Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί αν μη τι άλλο κατά μέτωπο και να πάρει μία θέση σε αυτό και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του και με απογοήτευσε ως άνθρωπος".

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Αντιμέτωπος με άλλες δύο καταγγελίες

Πάντως, οι δικαστικές περιπέτειες του 59χρονου δεν τελειώνουν εδώ καθώς άλλες δύο πρώην σύντροφοί του τον έχουν καταγγείλει για διαρροή "ροζ" βίντεο σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν τις διωκτικές Αρχές, πριν από τα Χριστούγεννα, και εις βάρος του Παναγιωτόπουλου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου