ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Γεύμα του Ανδρέα Πάτση με τον Διοικητή 3ης Υ.ΠΕ Δρ Μπογιατζίδη, αλλά και με καλή παρέα.. (εικόνες)

Τρίτη (15-3), στο εστιατόριο του Μακεδονία Πάλλας στη Θεσσαλονίκη, ο Βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης είχε μεσημεριανό γεύμα συνοδευόμενος από καλή παρέα.


Αναγνωρίσιμοι επίσης, της παρέας , η σύζυγος του Βουλευτή γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα ραντεβού της με κανάλια της Δυτικής Μακεδονίας δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες αλλά και ο Διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας, κύριος Παναγιώτης Μπογιατζίδης .

Ο Δρ Μπογιατζίδης ως Διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας, έχει στην αρμοδιότητα του τα Νοσοκομεία Θεσσαλονίκης : «Παπαγεωργίου», «Παπανικολάου», «Γ. Γεννηματάς», «Αγ. Δημήτριος» , καθώς και τα Νοσοκομεία Περιφέρειας: Κατερίνης, Βέροιας, Νάουσας, Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Καστοριάς,
Έδεσσας, Γιαννιτσών, Φλώρινας. Σύνολο κλινών 4.181 .

Στο τραπέζι συνόδευε η κυρία Κατερίνα Ξυνογάλου, η οποία ανήκει στο δυναμικό, business development της Δικηγορικής εταιρίας του κυρίου Πάτση , με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα και Λάρισα .

Βίκυ Παπαλουκά Δημοσιογράφος-Κατερίνα Ξυνογάλου Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος στην Α.Πάτσης και Συνεργάτες

Η συνάντηση του γεύματος πέρα από την στενή φιλική σχέση των παρευρισκόμενων είχε και ουσιαστική αιτία με αφορμή τις νέες προκηρύξεις επικουρικών, τις κρίσεις και ανακατατάξεις , την πανδημία και τα μέτρα, επίσης την αναδιοργάνωση από το Υπουργείο Υγείας θεμάτων που άπτονται σε Ιατρικό Νοσηλευτικό και Λοιπό προσωπικό για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και φυσικά την ομαλή μετάβαση στην ” Άνοιξη ” του μετα-Covid επεισοδίου όσο πιο ανώδυνα ενώ τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και στην Μακεδονία.

Το ραντεβού, όπως αναφέρει η greveniotisa.gr,  ανανεώθηκε με επίσκεψη του Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ, σε σύντομο χρονικό διάστημα στα όμορφα Γρεβενά για φιλοξενία από τον Βουλευτή και την σύζυγό του στα ιδιαίτερα όμορφα και ξεχωριστά αξιοθέατα των Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου