ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Τσέλσι: Γκανέζος επιχειρηματίας προσφέρει 3,1 δισ. δολάρια στον Αμπράμοβιτς


Μία προσφορά μαμούθ από Γκανέζο επιχειρηματία έχει στα χέρια του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την αγορά της Τσέλσι.
Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «μπλε» έχει ήδη έως και 10 προσφορές εξαγοράς, ενώ ο Γκανέζος επιχειρηματίας Άντι Οβούσου δημοσιοποίησε την προσφορά του..

«Η επίσημη προσφορά μου είναι 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια (2,8 δισ. ευρώ)», έγραψε ο Οβούσου σε επιστολή προς τον Αμπράμοβιτς.


Τα χρήματα είναι λιγότερα από αυτά που αξιώνει ο Ρώσος ολιγάρχης ο οποίος έθεσε την τιμή στα 3 δισ. λίρες ή 3,6 δισ. ευρώ.

Προ ημερών, βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπόλι και τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Χάνσγιοργκ Βις είχαν καταθέσει και αυτοί συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά του αγγλικού συλλόγου.

Ο Αμπράμοβιτς δεν έχει αποφασίσει σε ποιον θα πουλήσει την Τσέλσι

Το βράδυ της Τρίτης (8/3) πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπόλι και τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Χάνσγιοργκ Βις είχε κάνει συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά του αγγλικού συλλόγου.

Προς το παρόν όμως, μία εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή ανακοίνωση της πώλησης της Τσέλσι, ο Αμπράμοβιτς δεν έχει κάνει ακόμη την επιλογή του.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε μεγάλους «παίκτες» της ρωσικής ολιγαρχίας αύξησαν σημαντικά την πίεση στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Κάτω από πίεση λοιπόν, ο Αμπράμοβιτς έπρεπε να πουλήσει, καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε ότι σχεδίαζε να επιβάλει κυρώσεις σε ορισμένους ολιγάρχες για τους δεσμούς τους με το Κρεμλίνο, τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ο (από το 2003) ιδιοκτήτης της Τσέλσι θα προστεθεί στη λίστα κυρώσεων. 

 iefimerida.gr + metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου