ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Γρεβενών στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών (εικόνες)

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Γρεβενών βρέθηκε τη Δευτέρα στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών όπου έγινε επίδειξη ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ) με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή θέση ασφαλείας και πνιγμός από ξένο σώμα. 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια για το πολύτιμο λειτούργημα που προσφέρουν και την ευαισθησία που διαθέτουν. 
Την πρωτοβουλία και το κάλεσμα την είχε η διεύθυνση του σχολείου!

ΕΚΑΒ Γρεβενών 

2ο Γυμνάσιο Γρεβενών: Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στις 17:00μ.μ. οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο χώρο του Σχολείου από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Γρεβενών σεμινάριο σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), έτσι ώστε οι καθηγητές/τριες να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. 

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν διάλεξη και ασκήθηκαν πάνω σε πρόπλασμα στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), αλλά και απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις 
 
Η Διευθύντρια 
 Χρυσοστόμου Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου