ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Γνωστή μουσικοπαιδαγωγός η γυναίκα που πέθανε κάνοντας ορειβασία - Τα σχοινιά ήταν τυλιγμένα στα πόδια της (εικόνες)





Τραγωδία στη Μακρινίτσα, στο Μέγα Ρέμα όπου σε οργανωμένη καταρρίχηση έχασε τη ζωή της γνωστή μουσικοπαιδαγωγός του Βόλου. 

Η 60χρονη γυναίκα ανασύρθηκε από 3 εθελοντές και 2 πυροσβέστες που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια να φτάσουν στον καταρράκτη, όπου εκεί βρέθηκε κρεμασμένη, η Καίτη Καραχάλιου. 

H γυναίκα έχασε την ζωή της από πνιγμό. Με την πτώση της από ύψος 20 μέτρων έμπλεξαν τα σχοινιά της καταρρίχησης στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό. Όπως αποδεικνύει το βίντεο ηταν αδύνατον να επιβιώσει.

Τα σχοινιά ορειβασίας ήταν τυλιγμένα στα πόδια της και ο εθελοντής που την εντόπισε πρώτος δήλωσε στα gegonota.news ότι οι στιγμές ήταν τραγικές. 
Έκοψαν στο ένα σχοινί για να μπορέσουν να απελευθερώσουν το σώμα της. Η Κάιτη Καραχάλιου ήταν πολύ γνωστή στη κοινωνία του Βόλου για τη συμμετοχή της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.

Η αστυνομία ήδη καλεί σε κατάθεση τους οργανωτές της καταρρίχησης. Η αστυνομία και η ΕΜΑΚ βρίσκονται στη περιοχή και θα διεξαχθούν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η μουσικοπαιδαγωγός.

 Στην περιοχή βρέθηκαν 20 πυροσβέστες, με 7 αυτοκίνητα της Π.Υ και ένα της ΕΜΑΚ. Η Καίτη Καραχάλιου ηταν μια γυναίκα δραστήρια με ενασχόληση την ορειβασία, τις καταδύσεις, την μουσική, το θεατρικό παιχνίδι.









gegonota.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου