ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια

 Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές σχέσεις ..


Η ζήλια, ως έναν βαθμό, είναι θεμιτή στις σχέσεις. Οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, όμως, αρκετά συχνά το παρατραβάνε.

Κριός

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η ανταγωνιστικότητα. Οι Κριοί νιώθουν άβολα όταν άλλοι πετυχαίνουν περισσότερα από εκείνους, ενώ αρκετά συχνά μπορεί να γίνουν και μικροπρεπείς, εξαιτίας της ζήλιας τους. Στις προσωπικές τους σχέσεις γίνονται κτητικοί και υπάρχει πιθανότητα να αντιδράσουν πάρα πολύ έντονα (δεν είναι γνωστοί και για την ψυχραιμία τους) αν νιώσουν πως εκτίθενται στο περιβάλλον τους ή το ταίρι τους υπάρχει πιθανότητα να τους εγκαταλείψει.

Ταύρος

Δύσκολα μπορούν να κρύψουν την ανάγκη τους για επιβεβαίωση της «κυριότητάς» τους στους αγαπημένους τους. Είναι κτητικοί και υπερασπίζονται με κάθε τρόπο όσους θεωρούν ότι είναι «δικοί» τους. Ακόμα και σε φιλικές σχέσεις νιώθουν προδομένοι όταν εκείνοι που θεωρούν «κολλητοί» βρίσκουν και άλλους φίλους.

Παρθένος

Το πρόβλημα των Παρθένων δεν είναι η επιτυχία των άλλων, όπως των Κριών. Δεν τους πειράζει να υπάρχουν επιτυχημένοι άνθρωποι αρκεί αυτή η επιτυχία να μην ξεπερνά τη δική τους. Αν αυτό συμβεί τότε η συμπεριφορά τους γίνεται χειριστική και προσπαθούν να μειώσουν τον άλλο, ώστε να νιώσει άσχημα και μειονεκτικά για τη ζωή του. Στις ερωτικές σχέσεις πάλι, δεν θα υπάρξουν εκρήξεις, αλλά και εκεί χειραγώγηση. Ατάκες του τύπου «Εγώ σε εμπιστεύομαι, εσύ κάνε ό,τι θέλεις», δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν από το στόμα τους. Φυσικά, δεν πιστεύουν τίποτα από όσα λένε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν είναι ούτε σαν τους Κριούς ούτε σαν τις Παρθένους. Δεν τους νοιάζει τόσο η επιτυχία των άλλων, όσο το ότι οι ίδιοι δεν είναι τόσο επιτυχημένοι. Θα ήθελαν να είναι πάντα τυχεροί και όλα τα καλά να συμβαίνουν σε αυτούς. Αν αυτό δεν συμβαίνει γίνονται γκρινιάρηδες και ανήσυχοι. Στον ερωτικό τομέα, από την άλλη, δεν θα θέλατε να προκαλέστε ζήλια σε έναν Σκορπιό. Ο φόβος της εγκατάλειψης τους κάνει ιδιαίτερα εκδικητικούς και σκληρούς, ενώ ακόμα και αν δείχνουν χαλαροί δεν ξεχνούν ποτέ εκείνον που τους πλήγωσε.


marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου