ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια αποκαλύπτει τα τρία (+2) επαγγέλματα που γίνονται οι χειρότεροι σύζυγοι


Εάν ο σύζυγός σας κάνει κάποια από αυτές τις δουλειές, αυτή η δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια, λέει ότι ο γάμος σας μπορεί να μην λειτουργήσει.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και στρατιωτικοί είναι μόνο μερικά από τα «5 κορυφαία επαγγέλματα που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες όταν πρέπει να διαλέξουν σύζυγο», σύμφωνα με την TikToker @JettieGirl28, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «δικηγόρος διαζυγίων» με ειδικότητα στο οικογενειακό δίκαιο για πάνω από 13 χρόνια.


«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, παρακολούθησα τις πιο δύσκολες περιπτώσεις μου και, σοκαριστικά, πολλές από αυτές εμπλέκουν άνδρες σε αυτά τα πέντε επαγγέλματα», εξηγεί η μελαχρινή στο δημοφιλές PSA της, το οποίο έχει συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια προβολές.

Εκτός από τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους στρατιώτες, η ίδια προειδοποίησε τις γυναίκες να μην δεσμεύονται και με χειρουργούς και πιλότους.



«Αυτό που παρατηρώ ανάμεσα σε αυτά τα πέντε επαγγέλματα είναι ότι τείνουν να είναι πιο ναρκισσιστές, τείνουν να είναι πιο ελεγκτικοί», είπε, μιλώντας γενικά. «Τείνουν να είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν ένα διαζύγιο. Έχουν ένα είδος τοξικότητας «Πώς τολμάς να με αμφισβητήσεις;» ένα τέτοιο είδος προσέγγισης στη δικαστική διαμάχη».

Και, μαζί με την κοινή τους τάση για εκδίκηση κατά τη διάρκεια των νομικών διαδικασιών, η δικηγόρος λέει ότι οι περισσότεροι άνδρες σε αυτούς τους τομείς έχουν ένα συγκεκριμένο κόμπλεξ. «Όλοι έχουν κοινό ότι… νιώθουν θεοί στα επαγγέλματά τους», είπε. «Αν είσαι αστυνομικός, κυκλοφορείς με όπλο, κυκλοφορείς με εξουσία».


«Αν είσαι χειρουργός, περπατάς στο νοσοκομείο. Όλοι σε κοιτάζουν, είσαι υπεύθυνος, όλοι σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό», συνέχισε. «Και μετά, γυρνάς σπίτι και ξαφνικά κάποιος σου ζητάει να βγάλεις τα σκουπίδια», είπε, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη μετάβαση».
 pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου