ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Αυτοί είναι οι εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου - Νέα ντοκουμέντα

Η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου περιγράφει την εκτέλεση: «Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

Νέα ντοκουμέντα από τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών και εν συνεχεία των ηθικών αυτουργών.

Οι εικόνες καταγράφηκαν πέντε λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού οι τουλάχιστον τέσσερις εκτελεστές είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Γιάννη Σκαφτούρο μέσα στην αυλή του εξοχικού του, κοντά στα Δερβενοχώρια.

Οι δράστες επιβαίνουν σε μηχανή, η οποία ακολουθεί μία άλλη μηχανή και ένα αυτοκίνητο.

Στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha φαίνεται ο σάκος που έχουν μέσα τα καλάσνικοφ, καθώς και η ενδοεπικοινωνία που έχουν στα κράνη τους. Επίσης, φορούν γάντια.

Επιπλέον, κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει 8 λεπτά μετά το έγκλημα την πρώτη μηχανή των δραστών, που συνοδεύεται από ΙΧ. Η δεύτερη μηχανή ακολουθεί 34 δευτερόλεπτα μετά και είναι αυτή που αντιμετωπίζει πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι εκτελεστές να φύγουν πεζή.

Οι αρχές εξετάζουν αν ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε οικονομικές ή παλιές διαφορές, αν η εντολή εκτέλεσης του δόθηκε μέσα από τις φυλακές και αν το «χτύπημα» ήταν μήνυμα της «νέας γενιάς» της Greek Mafia.

Η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου περιγράφει την εκτέλεση: «Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

Την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της Γιάννη Σκαφτούρου περιέγραψε φανερά συγκλονισμένη την Τετάρτη η κόρη του, Κατερίνα, η οποία ήταν παρούσα και είδε με τα μάτια της τους δράστες να εκτελούν τον πατέρα της.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» είπε και ανέφερε πως ο πατέρας της δεν οπλοφορούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» η Κατερίνα Σκαφτούρου διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί πως ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά, ενώ δήλωσε πως στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στα Σκούρτα Βοιωτίας είδε τρία άτομα.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» υπογράμμισε η κόρη του 55χρονου περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα του Πάσχα, την ημέρα δηλαδή που ο πατέρα της άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο πατέρας μου ‘έφυγε’ και η αδερφή μου κόντεψε να πεθάνει» συμπλήρωσε.

«Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

«Δεν υπήρχε κανένας φρουρός» ξεκαθάρισε και είπε πως ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι και γι’ αυτό και δεν οπλοφορούσε.

«Φώναξαν ‘Γιάννη, Γιάννη’. Τους άκουσα να λένε ‘αυτός είναι’» τόνισε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, η οποία ωστόσο εξήγησε πως δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου