ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Η αναξιοπιστία των συνδικάτων και τα… ουζερί


Το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα έχει απωλέσει τα τελευταία χρόνια και τα τελευταία ίχνη αναξιοπιστίας που του είχαν απομείνει.

Γι΄ αυτό μεγάλες συνομοσπονδίες έχουν χάσει κάθε επαφή με τους εργαζόμενους και την κοινωνία και εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο ως οργανώσεις – σφραγίδες, στις οποίες βολεύονται επαγγελματίες συνδικαλιστές που εξακολουθούν ακόμη να έχουν μεγάλα προνόμια.

Το απεργιακό κάλεσμα που απηύθυναν τα συνδικάτα για συμμετοχή στημ προχθεσινή απεργία, μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί.

Εκτός από κάποιες ΔΕΚΟ και τις συγκοινωνίες που ως συνήθως κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για ξεκούραση, όλες οι επιχειρήσεις λειτούργησαν κανονικά.

Όσο για τη συγκέντρωση, με εξαίρεση αυτή του ΠΑΜΕ, ήταν για γέλια και για κλάματα.

Οι απεργοί του δημοσίου προτίμησαν τα καφέ και τα ουζερί του κέντρου, με αποτέλεσμα να νομίζει κανείς ότι στην Αθήνα δεν γίνεται απεργία, αλλά κάποιο πανηγύρι.

Όταν σε εποχές δύσκολες με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, να έχουν περιορίσει τα εισοδήματα των εργαζομένων, οι εργατοπατέρες δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε πεντακόσια άτομα, τότε αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της αναξιοπιστίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου