ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Οι 100 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές στον κόσμο - 12ος ο Γιάννης (Δείτε τη λίστα)

 

Πολύ κοντά στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τους πιο

ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με 71,9 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται στην 12η θέση, σύμφωνα με την έρευνα του Sportico.com.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς με 126,9 εκατ. και ακολουθείται από τρεις ποδοσφαιριστές, τον Λιονέλ Μέσι (122 εκατ. δολάρια), τον Κριστιάνο Ρονάλντο (115 εκατ. δολάρια) και τον Νεϊμάρ (103 εκατ. δολάρια), ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον κορυφαίο πυγμάχο Κανέλο Αλβάρεζ (89 εκατ. δολάρια).

Επίσης οι αθλητές που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα είναι οι Στεφ Κάρι (μπάσκετ - 86 εκατ. δολάρια), Κέβιν Ντουράντ (μπάσκετ - 85 εκατ. δολάρια), Ρότζερ Φέντερερ (τενις - 85 εκατ. δολάρια), Τζέιμς Χάρντεν (μπάσκετ - 76. εκατ. δολάρια) και Τάιγκερ Γουντς (γκόλφ - 73 εκατ. δολάρια).

Σημειώνεται ότι απο τα 71,9 εκατομμύρια δολάρια, περίπου τα 36 είναι ο μισθός του από τους Μιλγουόκι Μπακς και τα υπόλοιπα 35,9 από τις διαφημίσεις και τις υπόλοιπες εμπορικές του συμφωνίες με εταιρίες με την Nike, την Whatsapp, την JBL, την Breitling, την Google, την Ready, την Budweiser, την Nabisco, την Protergia και την Disney με την οποία συνεργάστηκε για την κυκλοφορία της βιογραφικής του ταινίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο Top-20 της λίστας, που περιλαμβάνει συνολικά επτά παίκτες από το ΝΒΑ, τρεις ποδοσφαιριστές, δύο πυγμάχους, δύο τενίστες, τέσσερις αθλητές του NFL, έναν της Formula 1 και έναν του γκολφ.

Τέλος αναφέρεται ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει τις μεγαλύτερες απολαβές από τις χορηγίες και τις εμπορικές συμφωνίες, παρά από τα έπαθλα που λαμβάνει μέσω του μπάσκετ, σε αντίθεση με τον Κανέλο Αλβάρεζ, ο οποίος έχει κερδίσει 84 εκατ. δολάρια από τις μάχες του μέσα στο ρίνγκ και μόλις 5 από έξω από αυτό.

Δείτε την λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές στον κόσμο

rank 1

rank 3

rank 4

rank 5

rank 6

rank 7

rank 8

ieidiseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου