ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο Βουλευτής Γρεβενών στο Μέγαρο Μουσικής βράβευσε με τιμητική πλακέτα την Χορωδία Λιγεία στο 14ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, πραγματοποίησε το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Βουλευτής Γρεβενών Αν.Πάτσης, Πιανίστας Αθ.Τσιαμήτρος, Μαέστρος Ν.Παπάζογλου

Ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης ως επίτιμος καλεσμένος έδωσε το παρόν αλλά και απένειμε την τιμητική πλακέτα στην μαέστρο της χορωδίας Λιγείας, του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών , κυρία Νικολέτα Παπάζογλου . 
Την πλακέτα παρέλαβε μαζί με τον νέο αλλά εξαιρετικό πιανίστα από τα Γρεβενά Θανάση Τσιαμήτρο , του οποίου το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.
Μέγαρο Μουσικής Χορωδία Λιγεία 21.05.2022

Στην σκηνή του Μεγάρου εμφανίστηκαν Πολυφωνικές Χορωδίες, Φιλαρμονικές Μπάντες, Παραδοσιακές και Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά και κρουστά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.

Για εμάς τους Δυτικομακεδόνες ήταν μια συγκινητική στιγμή το ότι από τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών η μικτή πολυφωνική χορωδία «Λίγεια» μας έκανε περήφανους,για ακόμα μια φορά, με την συμμετοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου