ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Μένιος Φουρθιώτης: Αθώος λόγω αμφιβολιών για τις 200.000 ευρώ της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Κέρδισε ο Μένιος Φουρθιώτης τη νομική μάχη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τον είχε μηνύσει ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, το 2010.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες. Στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς διέκοψαν την επαγγελματική τους συνεργασία, ούτε είχε μείνει σπίτι της, ούτε είχε κλειδιά και κωδικούς.

Η έδρα κάλεσε σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη, επαναλαμβάνοντας πως μόνον εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.


Μένιος Φουρθιώτης: Γιατί τον απάλλαξε το δικαστήριο

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Μένιο Φουρθιώτη λόγω αμφιβολιών, ακολουθώντας την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευσή της τόνισε ότι «δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα. Είναι ο λόγος του απέναντι στον λόγο της κυρίας Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών, λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου