ΥΓΕΙΑ

www.careandtourism.com

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Electronet Κωνσταντινίδης


Καντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Γρεβενών στο πλευρό του Σωματείου καθαριστριών και καθαριστών δημοσίων σχολείων Γρεβενών-Καστοριάς και Κοζάνης
Το Εργατικό Κέντρο Νομού Γρεβενών συμπαραστέκεται και στηρίζει την απεργία του Σωματείου καθαριστριών και καθαριστών δημοσίων σχολείων Γρεβενών-Καστοριάς και Κοζάνης που με τον αγώνα τους επιζητούν το αυτονόητο ισονομία στις εργασιακές σχέσεις και ίση αμοιβή και ίδια εργασιακά δικαιώματα χωρίς διακρίσεις στον ίδιο εργασιακό χώρο .

Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν οι Κυβερνήσεις και οι αρχές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να βλέπουν τους εργαζόμενους στην Σχολική Καθαριότητα ως «όμηρους» με μία επισφαλή εργασιακή σχέση και με χαμηλές αμοιβές.

Η αναγνώριση του εξαιρετικά δύσκολου έργου που επιτελούν οι καθαριστές και οι καθαρίστριες προσφέροντας υπηρεσίες απαραίτητες, δύσκολες με υψηλό δείκτη στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Το αρμόδιο Υπουργείο πρέπει να δόσει επιτέλους οριστική λύση στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι του συγκεκριμένου κλάδου,με βάση τα δίκαια αιτήματά τους .

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος
Χαραλαμπίδης Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου