ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ..


Ενα Πασχαλιάτικο ΒΑΖΑΑΡ αλλιώτικο από τα προηγούμενα χρόνια, ημέρα Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, εκτός πλατείας

Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού, στο φιλόξενο χώρο του "Καφέ 535", φορτωμένο με Δώρα, όλα από προσφορές φίλων και μελών της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´.

 Προσφορές Αγάπης για το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Προσφορές γεμάτες ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όσο και αν αυτό φαντάζει δύσκολο σε ένα περιβάλλον αβέβαιο καί γκρίζο. ´

Οταν η Αλληλεγγύη και ο Εθελοντισμός πρωταγωνιστούν όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, όλοι μπορούν να γευτούν τους καρπούς που προσφέρουν τα δώρα της Αγάπης και της Μεγαλοψυχίας. 

 Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τους Δωροθέτες που πρόσφεραν Πασχαλιάτικα Δώρα φτιαγμένα με Αγάπη, φορτωμένα με Ευχές, δώρα με πολύτιμα υλικά για να τα προμηθευτούν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα. Την Ανάσταση του Κυρίου πρέπει να την βιώσουμε όλοι ανεξαιρέτως οι Πολίτες των Γρεβενών. 

 Ευχαριστούμε τους Φίλους της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ Τσακνάκη Χριστίνα και Ντόντη Θεοδούλα για τα περίτεχνα κοσμήματα Ντόνα Ειρήνη για τις πανέμορφες πασχαλιάτικες περδίκες Κολονιάρη Αναστασία για τις πλουμιστές λαμπάδες Παπανικολάου Δέσποινα για τα όμορφα κοσμήματα Ατέση Αργυρω για τις Εικόνες της Παναγίας Στάθη Παναγιώτα και Γιάννη Λαφτσίδη για το τσίπουρο σε ζωγραφισμένες φιάλες Κυρατζή Βάσω για τα χειροποίητα σαπούνια LEVANTHOS Ντινόπαπα Λίτσα για τα πλεκτά χειροποίητα ´´ματάκια Τσιάλτα Θωμά και Ντούνα Κωνσταντίνο για το εκλεκτό Μέλι παραγωγής τους 

 Ευχαριστούμε τα Μέλη της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ Τζιρά Δέσποινα για τις σπιτικές μαρμελάδες και τις στολισμένες φιάλες Καναλίδου Μαρία για τις Πασχαλιάτικες Κούπες και τα Κουνελάκια Γκαμπράνη Νικη για τά πεντανόστιμα σπιτικά Πισία Εμμανουηλίδου Κυριακή για τις σπιτικές Σάλτσες και Τουρσιά Παπανικολάου Μαρία για τα στολισμένα βάζα και μπουκαλάκια με ποτό Γιώτα Ευαγγελία για τα ασημένια Κοσμήματα 

 Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Νάγια Χαριζοπούλου και το ´´535´´για τη φιλοξενία και τα καταστήματα ΜΠΕΛΙΝΟ-Παιδικά και Ανθοπωλείο ΓΙΩΤΗΣ γιά τη διακόσμηση με Μπαλόνια Ηλίου, που σηματοδοτούσαν το χώρο και τα 25 χρόνια της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´. 

 Το πλήθος των Δωρητών που προσφέρουν αναγνωρίζοντας τις επιλογές του Συλλόγου μας ανοίγει τον κύκλο των Πολιτών που πλαισιώνουν έμπρακτα την ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ για να ξεκινήσω τη νέα ίσως 25 ετία. 

 Τέλος ευχαριστούμε τους δεκάδες Πολίτες που επισκεύθηκαν το ΒΑΖΑΑΡ και εξάντησαν τις πολύτιμες προσφορές δίνοντας στο Διοίκητικό Συμβούλιο τη δυνατότητα να είναι περισσότερο αποδοτικός στο έργο του εν όψει του ΠΑΣΧΑ. 

 Με Τιμή και Ευγνωμοσύνη 

το Δ.Σ. της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου